Про компанію

Зустрічайте новий гідравлічний екскаватор САТ 6020В

Зустрічайте новий гідравлічний екскаватор САТ 6020В
Успішно пройшли експлуатаційні випробування нового гідравлічного екскаватора САТ 6020B, спеціально спроектованого для роботи в кар'єрних умовах. Обсяг ковша зворотної лопати становить 12 м.куб, що дозволяє даній моделі демонструвати більш високу вантажопідйомність в порівнянні іншими, близькими за своїми параметрами машинами. Маючи експлуатаційну масу не більше 224 т, КПП 6020B має вантажопідйомність до 22 т. Конструкція нового екскаватора оптимізована для спільної роботи з кар'єрними самоскидами моделі CAT 777G, а основні зусилля виробника при виготовленні КПП 6020B були спрямовані на забезпечення надійності та простоти конструкції та підвищення безпеки експлуатації.

Серед інноваційних рішень, реалізованих при створенні КПП 6020B, варто відзначити нове конструктивне виконання, засноване на модульному принципі. З одного боку, це спрощує конструкцію і підвищує надійність екскаватора, а з іншого - дозволяє спростити доставку обладнання до місця експлуатації та організувати складання машини безпосередньо на об'єкті замовника. Завдяки автоматичній системі змащення, значною мірою підвищується довговічність окремих вузлів машини при одночасному скороченні регламентованого часу обслуговування.



Завдяки передовим рішенням в системі управління насосами гідросистеми КПП 6020B характеризується мінімальними втратами потужності та прекрасною паливною ефективністю. При цьому гідравлічне масло прокачується по контуру системи охолодження, що дозволяє експлуатувати екскаватор в найбільш важких кліматичних умовах.

Підвищення безпеки стало можливим завдяки новій кабіні, спроектованій спеціально для установки на новий CAT 6020B. Широке вітрове скло кабіни, велике підлогове вікно і бічне скло забезпечують неперевершений рівень оглядовості робочої зони і всієї площадки. Безпосередня видимість гусеничних траків і котловану полегшує виконання основних робочих операцій. Встановлені зовні датчики та відеокамери дозволяють контролювати весь простір навколо екскаватора.

На додаток до всього, кабіна оператора має тримісне виконання (вперше в своєму класі) і прекрасно підходить для підготовки та навчання персоналу.

Надійна система моніторингу та діагностики забезпечить своєчасне виявлення несправностей та дозволить завчасно спланувати роботи з обслуговування та ремонту.

Більш детальна інформація про лінійку продукції представлена в розділі Екскаватори
до всіх новин

інші Новини

10.01.2024

Передача авто одній з бригад ЗСУ!
дізнатись більше

13.07.2023

Екскурсія для студентів у відділ сервісу будівельної техніки
дізнатись більше

14.04.2023

Вітаємо з Великоднем!
дізнатись більше

07.04.2023

Happy Easter Holidays
дізнатись більше
перейти до всіх новин