Про компанію

Впровадження безпілотників для будмайданчиків від Caterpillar

Впровадження безпілотників для будмайданчиків від Caterpillar

Компанія Caterpillar проводить активну розробку і запуск безпілотників для збору інформації щодо роботи спецтехніки.


Нову маркетингову угоду було укладено з компанією Redbird - виробником систем отримання інформаційних даних шляхом використання повітряного простору. Дана угода поширюється на території Європи, Близького Сходу та Африки.

Redbird, створена в 2013 році, є піонером у зборі та аналізі даних, що збираються з повітряних безпілотних літальних апаратів. Можливість Redbird збирати дані з безпілотників і забезпечувати аналіз цих даних за допомогою власних алгоритмів відкриває величезні перспективи для оптимізації діяльності підприємств.

Представники Caterpillar впевнені, що впровадження подібних рішень допоможе компаніям стати більш продуктивним, удосконалити процес прийняття бізнес-рішень і оптимізувати свої операції.

"Зараз дрони вступають у нову фазу розвитку, і серцем цієї еволюції є саме аналіз даних", - сказав Еммануель де Местр, генеральний директор і співзасновник Redbird. "Наші рішення розроблялися спільно з провідними будівельними компаніями та операторами кар'єрів протягом останніх двох років, допомагаючи витягувати реальну вигоду з використання даних безпілотників. Ми пишаємося цією співпрацею з Caterpillar, яке принесе відчутну користь будівельній та добувної промисловості, дозволяючи клієнтам працювати швидше і безпечніше" .

У найближчі місяці компанія Caterpillar планує продовжувати співпрацю з Redbird, а також проводити роботу з підвищення обізнаності у перевагах впроваджуваних технологій серед представників своєї дилерської мережі.

до всіх новин

інші Новини

10.01.2024

Передача авто одній з бригад ЗСУ!
дізнатись більше

13.07.2023

Екскурсія для студентів у відділ сервісу будівельної техніки
дізнатись більше

14.04.2023

Вітаємо з Великоднем!
дізнатись більше

07.04.2023

Happy Easter Holidays
дізнатись більше
перейти до всіх новин