Про компанію

Унікальна система дистанційного управління бульдозерами Cat® Command з’явилася в Україні

Унікальна система дистанційного управління бульдозерами Cat® Command з'явилася в Україні
Компанія «Цеппелін Україна» виводить на український ринок унікальну систему дистанційного управління бульдозерної роботами - Caterpillar® Command. Ця технологія створена спеціально для забезпечення безпеки операторів в процесі виконання гірничих робіт.   
  
Система дозволяє повноцінно управляти важкими гусеничними бульдозерами (від 70 до 110тонн) Cat D10Т,D11Т і D10Т CD з відстані до 400 метрів і забезпечує безпеку при безперервній експлуатації машин в складних геологічних умовах. Вона ідеально підходить для проведення небезпечних промислових і гірничих робіт, таких як зворотна засипка при рекультивації кар'єрів, робота на відвалах зі слабкою здатністю грунтів, будівництво майданчиків вилуговування, роботи поблизу зон можливого обвалення гірських порід, роботи з розбирання нестійких вибоїв, робота в зоні підвищеного радіаційного фону.
  
Орієнтована на безпеки операторів, Cat® Command дозволяє усунути ризики серйозних травм оператора у випадку обвалення гірських порід, перекидання або падіння машини, виключає ризик блокування оператора всередині кабіни, а також отримання ним травм, пов'язаних із загорянням і вдиханням токсичних продуктів горіння, впливу радіації. Крім того, система виключає вплив таких шкідливих для оператора факторів, як вібрація, пил, шум, радіація та інші шкідливі випромінювання в зоні проведення робіт. Відмінна оглядовість робочої площадки істотно знижує ризики випадкового наїзду на людей і перешкоди в зоні роботи. Ніколи раніше безпечне управління великою машиною не давалося так легко!   
  
При виникненні низки небезпечних ситуацій, таких як втрата бездротового зв'язку, нахил пульта управління більш 60 градусів (при падінні), виявлення серйозної несправності або входження в заборонену зону вбудовані функції автоматично зупинять машину.   
 
  
  Разом з тим, Cat® Command не тільки піклується про оператора, а й підвищує продуктивність, а також технічну готовність обладнання на робочому майданчику. Залежно від виду виконуваних робіт система налаштовується під конкретні потреби оператора. Перебуваючи поза кабіною, він може ефективно управляти бульдозером і відслідковувати на екрані пульта важливі технічні параметри і стан машини. Йому доступні всі основні функції машини, такі як пуск і зупинка, управління відвалом, вибір передачі, рульове управління і управління розпушувачем. Також підтримуються додаткові можливості: Auto Blade Assist (автоматичне керування відвалом) і AutoCarry (при наявність). А сигнали світлодіодних ламп та інформація на екрані пульта повідомляють оператору про вибраній передачі, температурі, робочому режимі, несправності, стан системи та рівень заряду батареї. Все це дозволяє проводити роботи надзвичайно швидко і ефективно, команди виконуються машиною миттєво.

до всіх новин

інші Новини

10.01.2024

Передача авто одній з бригад ЗСУ!
дізнатись більше

13.07.2023

Екскурсія для студентів у відділ сервісу будівельної техніки
дізнатись більше

14.04.2023

Вітаємо з Великоднем!
дізнатись більше

07.04.2023

Happy Easter Holidays
дізнатись більше
перейти до всіх новин