Про компанію

Унікальна модель екскаватора-навантажувача від Caterpillar у чорному кольорі

Унікальна модель екскаватора-навантажувача від Caterpillar у чорному кольорі
На міжнародній виставці гірської, аграрної та будівельної техніки World of Concrete в Лас-Вегасі компанія Caterpillar змогла здивувати публіку навіть без представлення нових моделей. Продемонстрована версія екскаватора-навантажувача 420F2 була пофарбована в чорний колір, що не є характерним для виробника. Присутність подібного екземпляра викликала масу питань та цікавості. Так, компанія не залишилася без уваги глядачів.



Пофарбований в чорну збройову фарбу навантажувач Caterpillar 420F2 IT користувався особливою популярністю. Колеса, ківш та кабіна в одному кольорі перетворювали техніку в бойову машину. Потужний вигляд привертав величезну кількість бажаючих придбати такий рідкісний екземпляр. Однак модель виявилася виставленою не на продаж.



В серпні минулого року Caterpillar святкувала тридцятиріччя з нагоди випуску першого єкскаватора-навантажувача та відзначала трьохсоттисячний випущений екземпляр. До кожного з подій компанія випустила дві машини цього сегменту в чорному кольорі. Тепер призначення ювілейних моделей - радувати око відвідувачів виставок техніки та символізувати стабільне процвітання компанії.



Хоча Caterpillar 420F2 IT в чорному кольорі відсутня в роздрібному продажі, засмучуватися не варто. Потужність, надійність та енергоефективність жовтого екскаватора-навантажувача викликає не менший захват його володарів. Дізнатися більше про доступні моделі екскаваторів-навантажувачів від Caterpillar ви можете в розділі Екскаватори-навантажувачі.

до всіх новин

інші Новини

10.01.2024

Передача авто одній з бригад ЗСУ!
дізнатись більше

13.07.2023

Екскурсія для студентів у відділ сервісу будівельної техніки
дізнатись більше

14.04.2023

Вітаємо з Великоднем!
дізнатись більше

07.04.2023

Happy Easter Holidays
дізнатись більше
перейти до всіх новин