Про компанію

Цеппелін Україна приєдналася до USUBC

Цеппелін Україна приєдналася до USUBC

27 листопада 2012 Компанія Цеппелін Україна приєдналася до асоціації US-Ukraine Business Council (USUBC, www.usubc.org). На сьогоднішній день в асоціацію входять більше 195 організацій і компаній, які проводять бізнес-операції, розвивають різні інвестиційні програми і програми розвитку бізнес середовища в Україні.

Генеральний директор компанії «Цеппелін Україна» Хольгер Шульц, відзначив актуальність співпраці з USUBC, так як на сьогодні бізнес активність в Україні розширюється і спостерігається великий попит на техніку Caterpillar для гірничодобувної промисловості.

Асоціація USUBC також працює з Томасом Морганом, який є представником сільськогосподарського напрямку компанії Цеппелін Ітернешнл в США.

У свою чергу Морган Вільямс, директор зі зв'язків з органами державної влади та за сумісництвом президент USUBC в Україні, сказав, що компанія Caterpillar, дилером якої є «Цеппелін Україна», - це одна з найвідоміших американських компаній представлених в Україні. «Разом з компанією Caterpillar і з іншими відомими виробниками обладнання, компанія Цеппелін Україна є основною рушійною силою у сфері важкого обладнання в Україні», - зазначив М. Вільямс.

USUBC.png

до всіх новин

інші Новини

12.02.2024

“Цеппелін Україна” взяла участь у найбільшій конференції для спеціалістів в агро – Refarm у м. Львів.
дізнатись більше

10.01.2024

Передача авто одній з бригад ЗСУ!
дізнатись більше

13.07.2023

Екскурсія для студентів у відділ сервісу будівельної техніки
дізнатись більше

14.04.2023

Вітаємо з Великоднем!
дізнатись більше
перейти до всіх новин