Про компанію

Технологія Caterpillar для змішаного автопарку підприємств

Технологія Caterpillar для змішаного автопарку підприємств

Компанія Caterpillar працює над технологією автономної видобутку і розробки на кар'єрах для широкого спектра моделей спецтехніки, в тому числі інших марок. Нещодавно в Арізоні, США, Caterpillar анонсувала проект з адаптації обладнання та програмного забезпечення для установки на кар'єрний самоскид Komatsu 930E. Ініціатива Cat®, спрямована на інтеграцію інноваційної технології з великою кількістю марок, з'явилася через бажання допомогти гірничодобувним компаніям знизити собівартість робіт, використовуючи їх існуючі автопарки.

«Методика дообладнання часто використовується гірничодобувними компаніями для того, щоб отримати максимальну віддачу від своїх машин, - сказав Шон Макгінніс, керівник виробничого напрямку. - І багато з них мають автопарки змішаного типу. Розробка автономних систем для інших марок вантажних автомобілів дозволяє нам запропонувати комплексне рішення і для цих клієнтів».

Крім того, компанія Caterpillar розширює кількість моделей гірських самоскидів Cat®, придатних для автономної роботи. Зараз проводяться випробування роботи в такому режимі моделі 797F, що володіє вантажопідйомністю в 400 тонн. Решта машин поки знаходяться на стадії оцінки.

   

За результатами випробувань, великий автопарк ємністю в 250 тонн досяг на 20% більше продуктивності в порівнянні зі стандартними вантажівками, які працюють в австралійській залізорудній шахті. Вперше за 3,5 рокb завдяки оновленим машинам на робочому майданчику не було ніяких травм з втратою працездатності. Підтримуючи тренд на дообладнання, вже були перероблені для автономного функціонування кілька моделей Cat® по всьому світу.



до всіх новин

інші Новини

10.01.2024

Передача авто одній з бригад ЗСУ!
дізнатись більше

13.07.2023

Екскурсія для студентів у відділ сервісу будівельної техніки
дізнатись більше

14.04.2023

Вітаємо з Великоднем!
дізнатись більше

07.04.2023

Happy Easter Holidays
дізнатись більше
перейти до всіх новин