Про компанію

Технології Caterpillar допоможуть заощадити гроші

Технології Caterpillar допоможуть заощадити гроші

Підвищити продуктивність і ефективність на робочому майданчику можна за допомогою новітніх технологій від Cat®.

Система Cat® Grade

Система Cat® Grade c системою контролю ухилу, представлена в минулому році на базі 323F L, дуже проста у використанні. Вона призначена для допомоги операторам в копанні базового рівня з правильним нахилом. Всього лише одне натискання кнопки - і ковш зі стрілою автоматично підлаштовуються під настройки, забезпечуючи точність планування при меншій кількості вкладених зусиль і додаткових правок. Технологія настільки універсальна, що працює навіть з похилим ковшем.

    

«Незалежно від вашого досвіду або навичок, процес планування прискориться в кілька разів, в порівнянні з використанням традиційних методів, - сказав Деміен Жиро, керівник виробничого напрямку великих екскаваторів Caterpillar. - Ця технологія була популярним додатком до 323F L. Тому зараз ми пропонуємо її установку на базі 330F L, 336F L XE, 349F L і 352F L».


Система Cat® Payload

Доповненням до новітніх розробок компанії також стала Cat® Payload. Система, представлена в минулому році на основі 336F, обчислює вагу вантажу під час руху ковша, не перериваючи цикл навантаження. Тепер операторам не потрібно витрачати час на те, щоб зважити і розрахувати кількість матеріалу в ковші і вантажівці. Cat® Payload також спрощує роботу менеджерів - вони отримують доступ до даних через інтерфейс Caterpillar LINK і мають можливість поліпшити загальну продуктивність на майданчику.

«З Payload вам більше не потрібно працювати, грунтуючись на припущеннях, - сказав Жиро. - Немає ніякої потреби в дорогих перевантаженнях і недовантаженнях вантажівок. Підрядники, які мають Payload на 336F L X, задоволені. Тому зараз ми пропонуємо установку цієї системи і на великих машинах, таких як 349F L XE, 374F L і 390F L».


Прес-служба Caterpillar також оголосила про майбутні анонси інших технологій Cat® Connect. Новинки допоможуть операторам переміщати матеріал швидше, точніше і з меншою кількістю проходів, ніж будь-коли раніше. Підрядники, безумовно, заощадять час і гроші з екскаваторами Cat®.

до всіх новин

інші Новини

10.01.2024

Передача авто одній з бригад ЗСУ!
дізнатись більше

13.07.2023

Екскурсія для студентів у відділ сервісу будівельної техніки
дізнатись більше

14.04.2023

Вітаємо з Великоднем!
дізнатись більше

07.04.2023

Happy Easter Holidays
дізнатись більше
перейти до всіх новин