Про компанію

Будівництво найбільшого в світі аеропорту за підтримки технології Cat® Connect

Будівництво найбільшого в світі аеропорту за підтримки технології Cat® Connect

У Стамбулі, Туреччина, будівництво нового, міжнародного аеропорту планують завершити всього за 42 місяці. Щоб це здійснити, інженери будуть використовувати передову технологію Cat® Connect.

«Це найбільший інвестиційний проект в історії Турецької Республіки», - говорить Юсуф Акчаюглу, керівник IGA, компанії, відповідальної за будівництво і експлуатацію аеропорту.

IGA проводить роботи на першому етапі проекту, який включає розчищення і підготовку 79 квадратних кілометрів території і будівництво трьох злітно-посадочних смуг і терміналів. Більше двох мільярдів кубічних метрів матеріалу будуть прибрані з робочого майданчика, в тому числі нестабільні шахтні відходи глибиною до 40 метрів.  


Для втілення в життя проекту величезного масштабу в складних умовах і в стислі терміни, компанія IGA зібрала автопарк з 400 машин Cat®.

Агрегати оснащені сучасними технологіями для підвищення продуктивності, включаючи автоматизовані системи, які підвищують точність профілювання, оцінки ступеня ущільнення грунтів на ходу і стежать за бортовим обладнанням. Об'єкти також оснащені системами дистанційного моніторингу для відстеження продуктивності і виявлення потенційних проблем, перш ніж проблема може трапитися.

Адем Карабудак - керуючий автопарком IGA. Він і його команда працюють з місцевим дилером компанії Cat® і використовують дані машин для оптимізації працездатності автопарку і його ефективності. Карабудак каже, що вони отримують дані моніторингу і технічного обслуговування, відстежують розташування, аналіз зразків масла. Це робить їх роботу набагато простіше.  


Без подібного віддаленого моніторингу та без цієї технології управління експлуатацією такого проекту було б практично неможливим. Команда керівництва IGA задоволена можливостями, які надає технологія Cat® Connect. Вони також вдячні дилеру компанії Caterpillar за ресурси і досвід.

«Ми досягли піку можливостей з обладнанням Cat®, - говорить Юсуф Акчаюглу. - Caterpillar - це висококласний сервіс».

Ознайомтеся з технікою Caterpillar в розділі Будівельна техніка та обладнання.

Зателефонувавши за номером 0 800 300 350 ви отримаєте детальну інформацію про техніку і умови її придбання від фахівців офіційного дилера компанії Caterpillar в Україні.

до всіх новин

інші Новини

10.01.2024

Передача авто одній з бригад ЗСУ!
дізнатись більше

13.07.2023

Екскурсія для студентів у відділ сервісу будівельної техніки
дізнатись більше

14.04.2023

Вітаємо з Великоднем!
дізнатись більше

07.04.2023

Happy Easter Holidays
дізнатись більше
перейти до всіх новин