Про компанію

Система Cat® MineStar ™ – технології безпеки від Caterpillar

Система Cat® MineStar ™ - технології безпеки від Caterpillar

Робота в небезпечних, природних умовах завжди пов'язана з ризиком. Саме тому кожна компанія - розробник родовищ повинна турбуватися і приділяти достатньо уваги до забезпечення безпеки своїх співробітників. Як захистити людей, і при цьому підвищити ефективність? У цій складній задачі на допомогу прийдуть передові технології компанії Cat®. А саме - Cat® Minestar ™. Це технологічне рішення допоможе знизити рівень витрат, забезпечити безпеку працівників і при цьому збільшити рівень доходів.


Cat® Minestar ™ - це набір інструментів, система, яка повністю контролює процес видобутку копалин. Все, що потрібно - це налаштувати і запустити систему. Надалі - вона сама оцінює можливості і ризики, стежить за технічним станом машин, підбирає стратегію управління автопарком.

Інженери Cat® розробили набір інструментів, які входять в систему Minestar ™: Fleet, Terrain, Detect, Health і Command. Ці можливості доступні до установки в комплексі або окремо.

1) Fleet. Цей інструмент - незамінний помічник на робочих майданчиках. Система покращує управління всіма типами операцій з обладнанням. Важливим є те, що вона здатна працювати з обладнанням інших виробників. Система Fleet працює за обраними сценаріями, але при цьому аналізує можливість і вплив змін в роботі. Це дозволяє скоротити простої, максимально підвищити ефективність і контроль над процесом.


2) Terrain. Система Terrain працює безпосередньо з розробкою родовищ. Цей інструмент відповідає за процес буріння і проведення вибухових робіт. Перед оператором знаходиться дисплей, на якому, в процесі аналізу, відображається інформація про грунт, можливі ухили і небезпечні зони. Також система точно показує місцезнаходження кожної машини.


3) Detect. Функціонал Detect відповідає безпосередньо за оглядовість. Численні датчики і камери дозволяють дуже точно стежити за робочими під землею і контролювати їх робоче середовище. Також, завдяки системам розпізнання об'єктів і навігації, оператор, який знаходиться перед дисплеєм, володіє точною інформацією про відстань до інших машин і їх характеристиках.


4) Health. Цей інструмент знає все про ймовірні збої в роботі з обладнанням. Система Health відповідає за стратегію ремонту та обслуговування машин, планує ці процеси. Така інформація дозволяє працювати без збоїв і непередбачених труднощів.



5) Command. Інструмент Command - це всеосяжна інформація про роботу. Він об'єднує технології всіх функціоналів Cat® Minestar ™ для повного використання як автономних і напівавтономних, так і віддалених систем для гірських робіт.

Дізнавайтеся повну інформацію про всі можливості технологій Cat® з нами. У наступних статтях ми докладно розглянемо кожен інструмент системи Cat® Minestar ™ і розповімо як створити безпечну ділянку гірських видобувань. Підпишіться на розсилку новин та будьте в курсі!


Детальніше: https://www.zeppelin.ua/ua/industry/minestar/

до всіх новин

інші Новини

10.01.2024

Передача авто одній з бригад ЗСУ!
дізнатись більше

13.07.2023

Екскурсія для студентів у відділ сервісу будівельної техніки
дізнатись більше

14.04.2023

Вітаємо з Великоднем!
дізнатись більше

07.04.2023

Happy Easter Holidays
дізнатись більше
перейти до всіх новин