Про компанію

САТ 994Н – найбільший навантажувач тепер і в Україні

САТ 994Н - найбільший навантажувач тепер і в Україні
Компанія «Цеппелін Україна» здійснила поставку найбільшого навантажувача в Україні і одного з найбільших в Україні - САТ 994Н c подовженою стрілою, володарем, якого став "Ерістовський ГЗК".

Експлуатаційна маса даного навантажувача становить 211 тонн, потужність 1577 к.с., він оснащений двигуном САТ 3516 робочим об'ємом 78 л і скельним ковшем ємністю 15 м.куб.

Дана модель дозволяє вантажити самоскиди вантажопідйомністю до 220 тонн. Навантажувач являється мобільним, це його основна перевага перед іншими засобами завантаження. Таку модель дуже вигідно і зручно використовувати при роботі в кар'єрах, так як машина завжди може бути там, де є необхідність протягом 15 хвилин.

Наша компанія посприяла тижневому навчанні для 5-ти операторів замовника на базі демонстраційного навчального центру Катерпиллар Тінайя Хілл (Арізона США). Всі оператори успішно пройшли навчання і за результатами теоретичних і практичних тестів отримали сертифікати.

Центр Тінайя Хіллс - це відмінна можливість отримати унікальний досвід експлуатації кар'єрних машин САТ в умовах, максимально наближених чинному кар'єру при кваліфікованій підтримці фахівців центру.

Навчання операторів це свідчення того, що компанії переймають передові засоби і методи ведення гірських розробок, а грамотна експлуатація гірничих машин відіграє істотну роль в ефективності роботи підприємств.

САТ 994Н - самый большой погрузчик теперь и в Украине

САТ 994Н - самый большой погрузчик теперь и в Киеве

САТ 994Н - самый большой погрузчик. Покупайте в Цеппелин Украина.

до всіх новин

інші Новини

10.01.2024

Передача авто одній з бригад ЗСУ!
дізнатись більше

13.07.2023

Екскурсія для студентів у відділ сервісу будівельної техніки
дізнатись більше

14.04.2023

Вітаємо з Великоднем!
дізнатись більше

07.04.2023

Happy Easter Holidays
дізнатись більше
перейти до всіх новин