Про компанію

Опублікована «Жовта таблиця 2015»: Топ 50 виробників спецтехніки

Опублікована «Жовта таблиця 2015»: Топ 50 виробників спецтехніки
Не дивлячись на те, що за підсумками 2014 проглядається загальна тенденція до зниження рівня продажів для всієї індустрії будівельної техніки, окремим компаніям все ж таки вдалося домогтися значних успіхів. Так своє місце в першій десятці зайняв китайський виробник XCMG.

В цілому, сумарний дохід 50 найбільших світових компаній з виробництва будівельного устаткування продовжує знижуватися, що в порівнянні з торішніми показниками складає 2,6%. Таким чином, у грошовому еквіваленті сукупний дохід склав $ 159 млрд.



Корпорації Caterpillar і Komatsu, є незмінним лідером даного рейтингу протягом усього часу його існування, зберегли за собою першу і другу позицію відповідно. При цьому відмінності в обсягах продажів даних компаній і найближчих їх переслідувачів зберігаються на поки що недосяжному рівні. Однак, через зниження своєї активності в сфері гірничодобувної промисловості, обсяг продажів Caterpillar скоротився майже на $ 3 млрд., Що в свою чергу призвело до зниження на 1,2% частки компанії в загальному обсязі продажів.

В іншій частині рейтингу «Жовтої таблиці» спостерігається набагато більш динамічна конкуренція. Так, завдяки невеликому відриву (всього $ 5 млн.) Компанія Hitachi Construction Machinery посіла третє місце рейтингу, витіснивши звідти Volvo. Обмінялися своїми місцями і американський Terex (5 позиція) з німецьким Liebherr, який з продажами в обсязі $ 7130000000 відкотився на 6 місце.



Найбільший прогрес у порівнянні з минулорічними показниками продемонструвала китайська компанія XCMG, яка піднялася відразу на 3 позиції і зайняла 8-й рядок рейтингу, ставши, таким чином, найбільшим виробником будівельного обладнання в «Піднебесній». Відзначимо, що XCMG стала єдиною компанією і Китаю, показники продажів якої продемонстрували позитивну динаміку.

На ряду з такими досягненнями китайського виробника, варто сказати, що найістотніше зниження своїх позицій в «Жовтій таблиці» зазнали також компанії з Китаю Shantui і XGMA, які опустилися на 8 і 6 рядків униз, відповідно. Таким чином, загальна частка китайських виробників скоротилася трохи більше ніж на 1% і становить на сьогодні 13,3%.

Натисніть на картинку, щоб збільшити



Познайомиться з новими моделями техніки і технологічними рішеннями Caterpillar ви можете в розділі "Спецтехніка"


до всіх новин

інші Новини

10.01.2024

Передача авто одній з бригад ЗСУ!
дізнатись більше

13.07.2023

Екскурсія для студентів у відділ сервісу будівельної техніки
дізнатись більше

14.04.2023

Вітаємо з Великоднем!
дізнатись більше

07.04.2023

Happy Easter Holidays
дізнатись більше
перейти до всіх новин