Про компанію

Огляд гусеничних бульдозерів малої потужності

Огляд гусеничних бульдозерів малої потужності

Гусеничні бульдозери малої потужності є універсальними машинами, які застосовуються в багатьох областях промисловості. Машини чудово поєднують в собі високі швидкісні характеристики, відмінні показники маневреності та транспортабельності з високою економічністю і простотою обслуговування.

Техніка цієї категорії ідеально підходить для вирішення найрізноманітніших завдань, починаючи очищенням і профілюванням робочих майданчиків, зведенням укосів по краях дороги, засипанням ям і траншей і закінчуючи створенням завершального профілю поверхні.

Моделі Caterpillar є популярним вибором при підготовці робочих майданчиків для будівництва будинків і при будівництві автомагістралей:

Модель Потужність двигуна (нетто), к.с. Споряджена маса, т Доступні відвали Місткість відвалу (м³) Тиск на грунт, бар
D3K XL (або LGP) 74 7,8-8,1 VPAT 1,52-1,66 0,3-0,46
D4K XL (або LGP) 84 8,2-8,5 VPAT 1,85-1,98 0,3-0,4
D5K XL (або LGP) 96 9,4-10,0 VPAT 2,19-2,34 0,32-0,4
D6K XL (або LGP) 125 12,9-13,5 VPAT 2,7-2,9 0.34-0,43

D3K XL (або LGP)

Був випущений першим. Крім властивої цьому класу здатності до маневрів і транспортабельності, відрізняється високою точністю при роботах над профілюванням грунтів. Саме це робить машину незамінною при різних землерийних завданнях або при плануванні рельєфу. Найчастіше D3K XL використовують при будівництві житлових будинків і в роботах з підготовки основи перед асфальтоукладкою.

D4K XL (або LGP)

Модель дуже зручна у використанні і обслуговуванні. Кабіна має багато простору, а місце роботи оператора відрізняється комфортом і функціональністю, тому що інструменти легко використовувати, а сам бульдозер миттєво реагує на команди. До того ж, D4K XL порівняно дешево підтримувати в належному стані і проводити технічне обслуговування.

Ще одна відмінна риса моделі - висока точність відвального позиціонування, що значно спрощує її використання, підвищує продуктивність і гарантує якість результату. До того ж, D4K XL, як і інші моделі своєї серії від компанії Caterpillar, володіє ходовою частиною, яка була створена на основі SystemOne. Це знижує час, що витрачається на обслуговування машини, і знижує вартість технічного обслуговування.


D5K XL (або LGP)

Бульдозер поєднує в собі потужність в 96 к.с., високу швидкість і відмінну маневреність. Незважаючи на те, що через високу точність профілювання техніка є досить універсальною, ця модель найкраще підійде для того, щоб очистити робочі площадки.

Ходова частина у вигляді гусениці дозволить з легкістю проводити роботи там, де не можуть працювати подібні колісні моделі. Комфортність оператора, зручний джойстик, передова конструкція передньої частини, створена на основі технології SystemOne - все це також заощадить гроші на обслуговування бульдозера.

D6K XL (або LGP)

Для кращої точності профілювання грунтів. Бульдозер оснащений системою AccuGrade. Вона автоматично стежить за становищем відвалу. Система сама розраховує кращий кут нахилу, беручи до уваги дані, що надаються датчиками бульдозера.

Продаж гусеничних бульдозерів малої потужності супроводжується повним сервісним обслуговуванням від офіційного дилера Caterpillar - компанії «Цеппелін Україна». Для більш ефективного використання та більшої функціональності, обраний бульдозер можна доповнити комплектацією. Зв'яжіться з менеджером компанії за телефоном 0 800 300 350, щоб підібрати модель бульдозера з урахуванням вимог вашого підприємства.


до всіх новин

інші Новини

10.01.2024

Передача авто одній з бригад ЗСУ!
дізнатись більше

13.07.2023

Екскурсія для студентів у відділ сервісу будівельної техніки
дізнатись більше

14.04.2023

Вітаємо з Великоднем!
дізнатись більше

07.04.2023

Happy Easter Holidays
дізнатись більше
перейти до всіх новин