Про компанію

Нові вдосконалені екскаватори з довгим вильотом стріли від Caterpillar

Нові вдосконалені екскаватори з довгим вильотом стріли від Caterpillar

Компанія Caterpillar розробила нові вдосконалені моделі екскаваторів з довгим вильотом стріли 340F і 352F. Машини призначені для виконання робіт з більш високою глибиною копання або копання на великих відстанях, і підходять для використання в піщаних і гравійних кар'єрах, обробки довгих схилів, очищення відстійників. Великий обсяг ковша і високоміцний широкий корпус забезпечують більш високу стабільність в роботі техніки. 


Модель екскаватора 340F володіє двигуном C9.3 ACERT, а в модель 352F вбудований двигун C13 ACERT. Варто відзначити, що обидва варіанти підходять під норми екологічних стандартів Tier 4 Final / Stage IV. Верхня рама і кузов екскаваторів характеризуються високою міцністю і надійністю, що в поєднанні зі зміцненою противагою дозволяє досягати максимального викиду стріли в 18,08 м для 340F і 19,64 м для 352F. Максимальна глибина копання становить 13.05 м і 13.04 м відповідно.

Гідравлічні обох машин дозволяють забезпечувати достатню для роботи потужність гідравлічного потоку і можливість підвищення її при необхідності до 570 л/хв, завдяки чому досягається максимальний рівень продуктивності. Гідравлічна система розроблена для забезпечення повного контролю над ковшами і технічними елементами екскаватора.

Компанія Caterpillar прагне забезпечити максимальну зручність експлуатації своїх екскаваторів. Тому, серед інших переваг машини варто відзначити високу комфортабельність кабіни, оснащеної функцією клімат-контролю і володіючої круговим оглядом. Покращена герметизація дозволяє зробити кабіну більш безшумною і захищеною від потраплянь бруду та пилу.


Для віддаленого контролю над роботою екскаватори 340F і 352F мають можливість підключення до системи віддаленого моніторигу VisionLink, що дозволяє в режимі реального часу отримувати всю необхідну інформацію щодо функціонування машини, її місцезнаходження і виконуваних робіт.

до всіх новин

інші Новини

10.01.2024

Передача авто одній з бригад ЗСУ!
дізнатись більше

13.07.2023

Екскурсія для студентів у відділ сервісу будівельної техніки
дізнатись більше

14.04.2023

Вітаємо з Великоднем!
дізнатись більше

07.04.2023

Happy Easter Holidays
дізнатись більше
перейти до всіх новин