Про компанію

Нові моделі колісних екскаваторів Cat® M315F і M317F вражають своїми характеристиками

Нові моделі колісних екскаваторів Cat® M315F і M317F вражають своїми характеристиками

Новинки доповнюють нещодавно випущену серію екскаваторів F і можуть похвалитися подібною концепцією дизайну з попередніми моделями, але більшою компактністю. Нові моделі нічим не поступаються в потужності, продуктивності і стабільності своїм аналогам більшого розміру і мають вражаючий робочий діапазон, високу силу відриву ковша і відмінну вантажопідйомність.

Caterpillar надає можливість змінити комплектацію будівельних машин: можна вибрати серед кількох варіантів ходових і довжину рукоятки ковша. Великий кут повороту коліс забезпечує відмінне маневрування і спрощує переміщення. Моделі M315F і M317F призначені для використання різних інструментів, тому вони мають всі необхідні налаштування системи для того, щоб оператор міг в лічені секунди змінити насадки, не виходячи з кабіни. Інтерфейс засобів управління дозволяє запрограмувати до десяти різних параметрів поєднання темпу і тиску, щоб комфортно використовувати широкий набір інструментів.  

    

Для ще більшої маневреності і економічності в наявності є інтегрована опція Tilt-Rotator-Ready. Гідравлічна система знижує навантаження на двигун, розраховуючи оптимальну кількість палива, що приводить до економії ресурсів.

Моделі мають відмінні показники потужності і продуктивності: двигун Cat® C4.4 ACERT відповідає вимогам стандартів рівня викиду забруднюючих речовин U.S. EPA Tier 4 Final. Екскаватори мають інтегровану систему подальшої обробки викидів, що не вимагає додаткової уваги, а тільки періодичної зміни бака. Двигун C4.4 ACERT чутливий до зміни навантаження і забезпечує лише необхідний рівень потужності. Він призначений для забезпечення ефективної, надійної роботи в будь-яких умовах, будь то будівництво доріг, землерийні роботи вздовж міських вулиць, дорожні споруди або проекти, які вимагають велику вантажопідйомність.

Технологія Product Link™ - система комп'ютеризованого дистанційного зв'язку - гарантує безперервний потік точної бездротової інформації, включаючи місце розташування, години роботи, витрату палива, час холостого ходу. Дані системи Link доступні через онлайн-сервіс VisionLink®. Вони необхідні для надання інформації, потрібної для прийняття своєчасних рішень, які покращують ефективність роботи на робочих майданчиках, забезпечують збільшення продуктивності і зниження витрат.


Очікується, що нові моделі M315F і M317F стануть доступними для придбання в Європі вже до кінця 2017 року. Отримати консультацію, дізнатися про вигідні умови придбання техніки Cat® і отримати комерційну пропозицію можна за номером 0 800 300 350.


до всіх новин

інші Новини

10.01.2024

Передача авто одній з бригад ЗСУ!
дізнатись більше

13.07.2023

Екскурсія для студентів у відділ сервісу будівельної техніки
дізнатись більше

14.04.2023

Вітаємо з Великоднем!
дізнатись більше

07.04.2023

Happy Easter Holidays
дізнатись більше
перейти до всіх новин