Про компанію

Нова техніка від Caterpillar

Нова техніка від Caterpillar

На 31 Міжнародній виставці машин і устаткування гірської та будівельної техніки «Баума 2016» в Мюнхені компанія Caterpillar представить свої досягнення в галузі машинобудування. Десятки зразків, зібраних в Німеччині, оснащені останніми інноваційними технологіями та володіють підвищеними показниками продуктивності, ефективності та безпеки. Кожна машина вже запущена у серійне виробництво.

Серед безлічі новинок на виставці будуть представлені екскаватори 336F L.N. XE і 352F L XE. Моделі оснащені системами Cat GRADE та PAYLOAD. За рахунок цих унікальних технологій оцінки та розподілу навантаження істотно підвищується ефективність і точність виконуваних технікою робіт.


Функція Assist системи Cat GRADE дозволяє новому екскаватору 323F працювати точніше і швидше. У порівнянні з попереднім поколінням ця модель відрізняється прискореним робочим циклом і скороченими витратами палива.

Новий екскаватор 340F, призначений для роботи в піщаних кар'єрах, відрізняється збільшеним до 19 метрів виносом. Високоефективна гідравліка, якою обладнана техніка, забезпечує моделі високі показники вантажопідйомності на великій відстані.

Представлений компанією Caterpillar колісний фронтальний навантажувач 966M XE витрачає на 25% менше палива, ніж модель попереднього покоління. Символи XE в назві свідчать про нову фірмову коробку передач, яка спрощує управління технікою на усіх швидкостях руху і роботи.

Модель 918М колісного навантажувача Caterpillar призначена для роботи в сільськогосподарській галузі. Новинка відрізняється технологією самовирівнювання ковша і збільшеним зусиллям відриву, що істотно скорочує цикл роботи техніки.

Асфальтоукладальники AP300F, AP355F і AP555F обладнані новітньою технологією нагріву вібробрусу. Це прискорює робочий процес і істотно підвищує продуктивність техніки. За рахунок барабанного віброущільнювача CD54B, що встановлений на нових зразках, значно подовжено термін їхньої експлуатації.


З гірської техніки Caterpillar представить екскаватор 6015B. За показниками швидкості і потужності це найкраща модель гідравлічного екскаватора у своєму класі.

Також на виставці будуть продемонстровані нові моделі самоскидів Cat 773, 775 і 777. Оптимізовані моделі відрізняються високим рівнем надійності і економії палива.

Таким чином, компанія Caterpillar в черговий раз доводить, що вона є світовим лідером з виробництва високоефективної і енергоекономічної техніки для будівельної та гірничодобувної промисловості. Ви можете дізнатися більше про наявність новинок і актуальні пропозиції, зв'язавшись з офіційним дилером Cat - компанією Цеппелін Україна.

до всіх новин

інші Новини

10.01.2024

Передача авто одній з бригад ЗСУ!
дізнатись більше

13.07.2023

Екскурсія для студентів у відділ сервісу будівельної техніки
дізнатись більше

14.04.2023

Вітаємо з Великоднем!
дізнатись більше

07.04.2023

Happy Easter Holidays
дізнатись більше
перейти до всіх новин