Про компанію

Нова серія екскаваторів F2 від Caterpillar

Нова серія екскаваторів F2 від Caterpillar

Компанією Caterpillar анонсований вихід нової серії колісних екскаваторів, представленої моделями 422 F2, 428 F2, 432 F2, 434 F2 і 444 F2. Нова серія розроблена на базі широковідомої в багатьох країнах серії F і має підвищену продуктивність, паливну економічність і більш комфортабельну кабіну.


Екскаватори-навантажувачі серії F2 обладнані двигуном потужністю від 52,9 кВт до 70,9 кВт в залежності від моделі. Завдяки підвищеним витратам гідравлічного палива покращено продуктивність гідравлічної системи машин.

Завдяки збільшеному до 160 літрів об'єму бака для палива нові моделі серії F2 мають можливість працювати без перерв протягом усієї зміни. Крім цього, машини можуть бути переведені в економічний паливний режим і працювати з мінімальною витратою. Швидкість пересування по дорогах при їзді на холостому ходу підвищується за рахунок обладнання моделей шестиступінчастою автоматичною коробкою передач або чотириступінчастою коробкою з перемиканням під навантаженням. Окрім цього, машини серії F2 мають здатність знижувати витрати палива на 14% при одночасному підвищенні швидкості руху на 11% за рахунок установки муфти блокування гідротрансформатора.


Багато змін зроблено щодо роботи в кабіні, яка стала більш комфортабельною і ергономічною. Для полегшення входу встановлено додаткову сходинку. Сидіння оператора оснащено пневмопідвіскою, і при бажанні може бути обладнано також електричним підігрівом. Рульове колесо повністю регулюється на розсуд оператора, в т.ч. існує можливість налаштування його висоти. Джойстики управління регулюються як в поперечному, так і в поздовжньому напрямку, а на джойстик керування вантажним устаткуванням додатково встановлена кнопка, за допомогою якої можна здійснювати блокування диференціала. Комфортабельність кабіни підвищується також за рахунок більш зручного розміщення органів управління екскаваторів, які тепер перебувають у правій частині кабіни.

Крім цього, кабіна моделей серії F2 оснащується радіомодулем і Bluetooth, що дає можливість підтримувати зв'язок з оператором на робочій ділянці, а завдяки їх синхронізації підвищується рівень безпеки при пересуванні і в роботі. Завдяки зсуву радіоприймача в праву сторону полегшується доступ до нього і поліпшується оглядовість.

Кабіна машин оснащена РК-дисплеєм з внутрішньою підсвіткою, за допомогою якого здійснюється контроль за продуктивністю в будь-який час доби. Додатковою перевагою є обладнання машин ззаду світлодіодними ліхтарями.


Кабіна володіє поліпшеним рівнем оглядовості, так як за рахунок розташування склоочисника на основній панелі і оснащення пантографом площа скла, доступного для очищення, збільшилася на 42%. Також у верхній частині скла знаходиться оглядовий виріз, завдяки якому забезпечується гарна оглядовість ковша навіть при піднятті його на максимальну висоту. Додаткова клавіатура дозволяє запрограмувати до 25 унікальних кодів доступу для операторів машини, що дозволяє уникнути доступу несанкціонованих осіб і підвищувати безпеку машини.

Додатковою можливістю є установка системи VisionLink, що дозволяє здійснювати віддалений моніторинг роботи обладнання, його місцезнаходження та рівня витрати палива.


до всіх новин

інші Новини

10.01.2024

Передача авто одній з бригад ЗСУ!
дізнатись більше

13.07.2023

Екскурсія для студентів у відділ сервісу будівельної техніки
дізнатись більше

14.04.2023

Вітаємо з Великоднем!
дізнатись більше

07.04.2023

Happy Easter Holidays
дізнатись більше
перейти до всіх новин