Про компанію

Мобільний додаток Cat® Inspect від Caterpillar

Мобільний додаток Cat® Inspect від Caterpillar
Для оптимізації робочого процесу своїх клієнтів, компанія Caterpillar позбавляє їх від паперової роботи в процесі огляду техніки. Отримати форму для перевірки машини тепер можна в мобільному додатку Cat® Inspect. Крім цього, в ньому доступна маса корисної інформації про тонкощі техогляду і експлуатації кожної моделі.

Серед форм для техогляду машин в додатку Cat® Inspect є контрольні списки операцій з профілактики (PM) і чек-лист виконання технічної діагностики (TA1). Розібратися в програмі досить просто: форми сортовані за серійними номерами всіх видів техніки.

У разі використання при техогляді додаткового обладнання, зазначеного в заготовлених списках, користувач може самостійно додати його в стандартну форму.

Підсумки огляду слід записати в новому полі.

Зберігати результати діагностики в додатку Cat® Inspect можна як вручну, так і за допомогою голосового введення. Крім цього, користувач має можливість додавати до заповненої форми коментарі і зроблені під час огляду техніки фотографії.

Після завершення заповнення документів програма Cat® Inspect відправляє PDF-файл представникам сервісних центрів компанії Цепелін Україна, офіційного дилера Caterpillar. Так, фахівці можуть оцінити стан машини швидше і точніше. Другий примірник зберігається в системі VisionLink, що дозволяє користувачам ефективно збирати дані про увесь парк техніки.

Додаток Cat® Inspect є доступним для пристроїв Android, Apple і Windows 8.1 і не вимагає оплати при скачуванні.


до всіх новин

інші Новини

12.02.2024

“Цеппелін Україна” взяла участь у найбільшій конференції для спеціалістів в агро – Refarm у м. Львів.
дізнатись більше

10.01.2024

Передача авто одній з бригад ЗСУ!
дізнатись більше

13.07.2023

Екскурсія для студентів у відділ сервісу будівельної техніки
дізнатись більше

14.04.2023

Вітаємо з Великоднем!
дізнатись більше
перейти до всіх новин