Про компанію

Лізинг або кредит спецтехніки: що краще?

Лізинг або кредит спецтехніки: що краще?

Кредит і лізинг спецтехніки часто прирівнюють один до одного. Але це різні за своєю суттю умови фінансування, відмінності яких слід знати всім, у кого недостатньо ресурсів на придбання спецтехніки по 100% оплаті.

Лізинг являє собою довгострокову оренду спецтехніки з можливістю її подальшого викупу, а кредит - це позика певної грошової суми з подальшою виплатою відсотків на її покупку. Але що ж все-таки краще?  


Термін підтвердження операції. Розгляд документів, які стосуються оформлення кредиту, відбувається протягом декількох тижнів, в той час як для прийняття рішення по наданню лізингу потрібно до 10 днів. Також варто відзначити, що при оформленні лізингу необхідно набагато менше документів, ніж при кредитуванні.

Терміни погашення кредиту або лізингу залежать від багатьох факторів і індивідуальні для кожної компанії. Зв'яжіться з представниками компанії Цеппелін Україна, щоб розрахувати доступний період і процентну ставку.

Власність. Юридичним власником техніки при кредитуванні компанія стає відразу після оформлення кредиту, в той час як лізингоотримувач - лише після повної виплати орендної суми, а потім залишкової вартості.

Технічна підтримка. На відміну від лізингу, при кредитуванні відсутня технічна підтримка. Але саме ця перевага дозволяє значно знизити початкові експлуатаційні витрати.

Податок. До переваг лізингу слід віднести зменшення майного податку на предмет лізингу і зменшення податку на прибуток у період дії лізингової угоди.

Виходячи з порівняльного аналізу, можна сказати, що переваги лізингу - менші витрати на початковому етапі. Але при покупці спецтехніки в кредит, машина відразу ж переходить у власність.

Утім, для того щоб оцінити умови максимально об'єктивно, слід враховувати процентну ставку. Зверніться до представників компанії Цеппелін Україна за номером 0 800 300 350, щоб дізнатися доступні умови фінансування для вашого підприємства.  


до всіх новин

інші Новини

10.01.2024

Передача авто одній з бригад ЗСУ!
дізнатись більше

13.07.2023

Екскурсія для студентів у відділ сервісу будівельної техніки
дізнатись більше

14.04.2023

Вітаємо з Великоднем!
дізнатись більше

07.04.2023

Happy Easter Holidays
дізнатись більше
перейти до всіх новин