Про компанію

Компанія Caterpillar на виставці CONEXPO-CON/AGG 2017

Компанія Caterpillar на виставці CONEXPO-CON/AGG 2017

Компанія Caterpillar і дилерська мережа техніки Cat® вже протягом багатьох років надають сервіси для технічного обслуговування, в тому числі управління обладнанням і служби безпеки.

З запуском нових послуг для збільшення продуктивності роботи, Caterpillar і дилери Cat® розширюють свої пропозиції для того, щоб їх клієнти могли ще більш ефективно розподіляти операції, контролювати витрати і знижувати ризики небезпеки. Надання послуг нового типу підніме компанію на новий рівень.


Служби для підвищення продуктивності включають в себе сім ключових пропозицій:

Utilization Reporting. Служба організовує і оптимізує дані про використання обладнання. Головна її перевага - це зручний формат представлення даних: ви можете навіть побачити коефіцієнт продуктивності за певний часовий відрізок (зміну, день) разом з висновком про тенденції та закономірності.

Geospatial Mapping. Швидкий і легкий доступ до геопросторової мапи прискорює робочий процес в кілька разів. Отримувати високоякісні зображення майданчика дозволяють безпілотні літальні апарати. На основі цих фото, спеціалізоване обладнання видає інформацію про продуктивність. Також можна оцінити розташування обладнання на місці роботи і саме планування.

Benchmark Assessments. Експерти дилера роблять порівняльну оцінку обладнанню клієнта і процесу роботи на майданчику. Це дозволяє спрогнозувати майбутній успіх проекту і виправити недоліки вчасно. Використовуйте знання провідних фахівців з користю для себе!

Operator Training. Навчання операторів зміцнює навички, які підвищують ефективність роботи. З цим сервісом робочі клієнта навчаться переносити максимальну кількість матеріалу за мінімальний проміжок часу, знижуючи знос обладнання.

Site Efficiency Training. Caterpillar думає не тільки про робітників, але і про операторів. Адже грамотне планування багато в чому визначає темп і результативність роботи. Функція допоможе зрозуміти як правильно оцінювати продуктивність і як правильно підвищити її.

Productivity Monitoring. Консультанти дилера, спираючись на дані використання обладнання, інформацію про робочий майданчик і власний досвід, дають поради користувачам про те, як збільшити продуктивність обладнання і операторів на робочому майданчику, щоб клієнт зміг досягти успіху.

Productivity Management. Співробітники допомагають максимально оптимізувати планування проекту та стратегію використання автопарку для досягнення конкретних цілей по продуктивності.


Інженери Caterpillar пропонують відповідні послуги і технології для прийняття обґрунтованих рішень незалежно від сфери вашої роботи, автопарку, типів і марок обладнання. З високотехнологічними сервісами від Cat® ви відчуєте різницю!

Деякі з цих продуктів вже доступні в Україні. Решта - незабаром стануть доступні в країнах Європи. Дізнатися більше можна за номером 0 800 300 350.

до всіх новин

інші Новини

10.01.2024

Передача авто одній з бригад ЗСУ!
дізнатись більше

13.07.2023

Екскурсія для студентів у відділ сервісу будівельної техніки
дізнатись більше

14.04.2023

Вітаємо з Великоднем!
дізнатись більше

07.04.2023

Happy Easter Holidays
дізнатись більше
перейти до всіх новин