Про компанію

Ходова частина й ріжучі інструменти ITR.

Ходова частина й ріжучі інструменти ITR.
Компанія Цеппелін Україна розширює свій асортимент, тепер ми пропонуємо ходову частину і ріжучі інструменти ITR.

ITR покриває найширший спектр машин у своєму сегменті, включаючи як продукти для поширених моделей екскаваторів і бульдозерів так і для бурових установок і лісозаготівельних машин. Гнучкість у виробничих процесах дозволяє так само виробляти ходову на замовлення для спец техніки застосовуваної в особливих умовах.

Головна характеристика лінійки продуктів ходової частини ITR - це повний цикл виробництва в межах компанії: від проектування компонента до вибору матеріалу і методик обробки в процесі виробництва, яке включає численні етапи контролю якості. Сировина закуповується на основі багатого досвіду виробництва і знання необхідних технічних характеристик. Компанія придбала широкий досвід на всіх етапах виробництва від проектування, лиття до гарту, збірки і фарбувальних ліній.

Цеппелін Україна надає звістку спектр продукції компанії ITR для різних виробників техніки, таких як JCB, Komatsu, Hitachi, Volvo, Hyundai.



Для довідки:
Компанія USCO почала свою діяльність в 1989 році в сфері оптових поставок запчастин до будівельної техніки. У 1994 компанія здійснила перший крок до створення однієї з лідируючих і розширюються груп у сфері запчастин для будівельної техніки. Після придбання компанії ITR, USCO почала виробляти широкий спектр запчастин під цією маркою. Розвиток компанії та бренду ITR відбувалося паралельно. Купуючи нові виробничі та торговельні компанії, ITR початку входження на ключові ринки і стійко розширювати лінійку продукції.
до всіх новин

інші Новини

12.02.2024

“Цеппелін Україна” взяла участь у найбільшій конференції для спеціалістів в агро – Refarm у м. Львів.
дізнатись більше

10.01.2024

Передача авто одній з бригад ЗСУ!
дізнатись більше

13.07.2023

Екскурсія для студентів у відділ сервісу будівельної техніки
дізнатись більше

14.04.2023

Вітаємо з Великоднем!
дізнатись більше
перейти до всіх новин