Про компанію

Як генератори Cat® рятують життя?

Як генератори Cat® рятують життя?

Коли ви прокидаєтеся вранці, ви очікуєте, що ваш телефон заряджений, кавоварка працює, а їжа в холодильнику не зіпсувалася. Електроенергія сприймається як щось само собою зрозуміле і, як правило, ми навіть не думаємо про неї ... до тих пір, поки вона не відключається.

І якщо ранок без кави можна пережити, то що робити якщо від електроенергії залежить життя людини в хірургії?

Боб Андерсон, старший віце-президент і головний операційний директор Медичного центру Св. Френсіса (штат Іллінойс, США) стверджує, що завдяки генераторам Cat®, проблему резервного живлення вдалося вирішити. "Коли напруга падає, наші генератори включаються на повну потужність менш ніж за 10 секунд" - зазначає він.

Територія медичного центру Св. Френсіса становить понад 40 акрів: це 10 великих корпусів, 820 лікарів і вчених, 5800 співробітників, і більше 600 дорослих і дітей, які потребують лікування 24 години на добу, сім днів на тиждень. Для багатьох пацієнтів відсутність електроенергії може стати фатальною.


Аварійне живлення страхує вентилятори, обладнання для підтримки життя, холодильні та стерилізуючі камери, системи пожежної сигналізації, ліфти, кондиціонери - техніка повинна працювати в кожен момент. Саме тому кампус має два енергетичних центри з 7 генераторів Cat® - частина агрегатів на південній стороні і частина на північній.  

      

"Кожен центр підтримує живлення від різних підстанцій, це дозволяє забезпечити безперебійне живлення навіть у разі відмови хоча б одного" - Б. Андерсон підкреслює важливість співпраці з Caterpillar. - "Якщо електрика пропаде в середині операції, лікар не буде її переривати і навіть не помітить відключення. Від генераторів залежить життя, саме тому ми вибрали надійну техніку Cat®".

     

Щоб дізнатися більше про силові установки та двигуни, зверніться до офіційного дилера Caterpillar. Спеціалісти компанії Цеппелін Україна з радістю дадуть відповідь на всі ваші питання за номером 0 800 300 350.

до всіх новин

інші Новини

10.01.2024

Передача авто одній з бригад ЗСУ!
дізнатись більше

13.07.2023

Екскурсія для студентів у відділ сервісу будівельної техніки
дізнатись більше

14.04.2023

Вітаємо з Великоднем!
дізнатись більше

07.04.2023

Happy Easter Holidays
дізнатись більше
перейти до всіх новин