Про компанію

Підсумки проведення дорожньої виставки AVTODORexpo®

Підсумки проведення дорожньої виставки AVTODORexpo®

Сьогодні у ВЦ «АККО Інтернешнл» завершився останній, третій виставковий день 15-го Міжнародного форуму з будівництва, експлуатації та проектування автомобільних доріг і мостів AVTODORexpo®.

Цього року виставка примітна відчутно збільшеною кількістю учасників, масштабними розмірами виставкової площі і великою кількістю спеціалізованої габаритної техніки, виставленої тут для демонстрації. Так, у 2017 році на майданчику представлено понад 60 компаній, що в 1,5 рази більше минулорічного числа учасників.


8 листопада, на церемонії офіційного відкриття виставки, символічну "червону стрічку" в знак відкриття Форуму урочисто перерізав Голова Укравтодору Славомир Новак. Пан Новак зазначив, що сьогодні українська дорожня галузь перебуває на старті двох істотних реформ - впровадження Дорожнього фонду і децентралізації управління дорогами. «Початок цього шляху буде нелегким, - говорить керівник Укравтодору, - проте в кінцевому рахунку призведе до кардинальних позитивних змін в галузі».

У церемонії відкриття «АВТОДОРЕКСПО 2017» взяв участь також віце-президент Міжнародної дорожньої федерації (IRF) Майкл Дрезенс (Michael G.Dreznes).

   

В рамках форуму працювала виставка спецтехніки, обладнання і технологій для будівництва, ремонту і утримання доріг.

Компанія Цеппелін Україна - активний учасник виставки. На стенді компанії були представлені новітні рішення бренду Cat®: дорожні фрези РМ620/РМ622 для роботи в режимі 24/7; система ущільнення Cat® Machine Drive Power, яка допомагає оператору визначити точний час, коли здатність грунту, що ущільнюється досягає заданого рівня.

Також, на стенді можна було побачити компактний навантажувач з бортовим поворотом і навісною фрезою Cat® 242D. На відкритому майданчику були виставлені екскаватор-навантажувач Cat® 432F2 з об'ємом ковша 1,03 м³, максимальною висотою розвантаження 2,82 м і максимальною глибиною копання 5,27 м. Тут також був виставлений фронтальний навантажувач Cat® 950 GC c місткістю ковша в 3,4 м³ і висотою розвантаження 2,98 м.

   

 9 листопада, в рамках виставки, відбулася науково-практична конференція. Керівник відділу продажів дорожньо-будівельної техніки компанії Цеппелін Україна - Антон Капуста представив доповідь на тему: "Цеппелін Україна. Особливості ведення бізнесу на дорожньому ринку". А спеціально запрошені гості із CATERPILLAR EURASIA ознайомили учасників з доповіддю "Технологія безперервного укладання асфальту".

   

«АВТОДОРЕКСПО 2017» в черговий раз підкреслив важливість проведення таких масштабних заходів, знайомства українських і зарубіжних учасників і необхідність обміну досвідом з метою застосування на практиці найсучасніших технологій.


Більше фото з виставки у розділі Фотогалерея

Презентація компанії Цеппелін Україна (pdf, 548,1 Kb)

Технологія безперервного укладання асфальту (pdf, 2,2 Mb)

до всіх новин

інші Новини

10.01.2024

Передача авто одній з бригад ЗСУ!
дізнатись більше

13.07.2023

Екскурсія для студентів у відділ сервісу будівельної техніки
дізнатись більше

14.04.2023

Вітаємо з Великоднем!
дізнатись більше

07.04.2023

Happy Easter Holidays
дізнатись більше
перейти до всіх новин