Про компанію

Підсумки міжнародної виставки MiningWorld Ukraine 2017

Підсумки міжнародної виставки  MiningWorld Ukraine 2017

З 11 по 13 жовтня у виставковому центрі «КиївЕкспоПлаза» проходила виставка MiningWorld Ukraine 2017. Це єдина в Україні міжнародна спеціалізована виставка обладнання, спеціальної техніки та технологій для видобутку, збагачення та транспортування корисних копалин.

В цьому році майже 90 компаній з 11 країн світу взяли участь у виставці. Це провідні іноземні та національні компанії, які представили свої новітні розробки обладнання, спеціальної техніки та технологій. Виставку відвідали керівники підприємств, топ менеджери гірничодобувних компаній, металургійних і гірничо-збагачувальних підприємств, а також представники державних структур природоохоронного, геологічного та екологічного напрямків.


Компанія Цеппелін Україна прийняла участь у виставці та ознайомила учасників з новинками кар'єрної техніки та техніки для підземних робіт, умовами придбання техніки, умовами фінансування та сервісного обслуговування від офіційного дилера компанії Caterpillar.


Головною подією ділової програми першого дня MiningWorld Ukraine 2017 стало проведення Всеукраїнського круглого столу «Актуальні питання надрокористування». Представник підрозділу Caterpillar Global Mining - Кайрат Елеуссізов виступив з доповіддю про світову практику і особливості використання сучасних систем для видобутку вугілля на середніх і малих пластах.

12 жовтня відбулася конференція «Інноваційні рішення при видобутку твердих порід - відкрита і підземна розробка», організатором якої виступила компанія Цеппелін Україна. Спікери з Caterpillar Global Mining та Caterpillar Surface Mining & Technology division виступали з докладами про способи видобутку твердих порід, можливості видобувного обладнання, сучасні системи та інноваційні методи видобутку.

   

Виставка пройшла на високому організаторському рівні, при підтримці Міністерства енергетики та вугільної промисловості та Державної служби геології та надр України.

MiningWorld Ukraine — це виставка-експерт в області видобутку корисних копалин.

до всіх новин

інші Новини

12.02.2024

“Цеппелін Україна” взяла участь у найбільшій конференції для спеціалістів в агро – Refarm у м. Львів.
дізнатись більше

10.01.2024

Передача авто одній з бригад ЗСУ!
дізнатись більше

13.07.2023

Екскурсія для студентів у відділ сервісу будівельної техніки
дізнатись більше

14.04.2023

Вітаємо з Великоднем!
дізнатись більше
перейти до всіх новин