Про компанію

Історія Caterpillar: велика гра

Історія Caterpillar: велика гра
Історія Caterpillar сповнена неймовірних подій і досягнень, які доводять всю міць і велич компанії. Однією з подібних історій є неймовірно швидка побудова стадіону у Америці, що стало можливим тільки завдяки потужній та якісний будівельній техніціCat®, здатній працювати в екстремальних умовах з максимальними показниками продуктивності і надійності.



Домашню гру 1921 року Стендфордського команда планувала грати на власному стадіоні. Але на той момент він ще не був побудований. Пусте місце в кампусі університету ще треба було облаштувати і підготувати до проведення найвідомішого протистояння на заході. Єдиною проблемою було те, що до початку гри залишалося всього лише 100 днів.

Спорудження стадіону доручили компанії Caterpillar. При його зведенні була задіяна найкраща техніка. Сотні машин працювали над зведенням спортивного майданчика місткістю 60000 чоловік. Але, мало того, що стадіон для Big Game здали вчасно, проект був завершений з випередженням графіку. З тих пір на стадіоні кампусу неодноразово проходили чемпіонати світу по футболу і проводилися Олімпійські ігри.

Однак за своїм масштабом всі ці події навіть не йдуть в порівняння з грою Супер Кубка XIX в 1985 році. Для неї стадіон довелося перебудувати і модернізувати. У кампус знову заїхала техніка Cat® і почала підготовку до самої очікуваної події сезону. І знову терміни і обсяги робіт здавалися неймовірними, але завдяки техніці Cat® всі роботи були виконані успішно та здані в строк.

31 рік потому Стенфордський стадіон продовжує застосовуватися в якості майданчика для проведення нових ігор Супер Кубка за звання чемпіона Національної футбольної ліги Сполучених Штатів Америки. Але сьогодні це вже не просто фінальна гра, це - грандіозна подія, що дозволяє зібратися разом більш ніж мільйону фанатів. 

І все це стало можливим завдяки техніці Cat®, яка показує з кожним днем все нові і нові досягнення на різних будівельних майданчиках світу.


до всіх новин

інші Новини

10.01.2024

Передача авто одній з бригад ЗСУ!
дізнатись більше

13.07.2023

Екскурсія для студентів у відділ сервісу будівельної техніки
дізнатись більше

14.04.2023

Вітаємо з Великоднем!
дізнатись більше

07.04.2023

Happy Easter Holidays
дізнатись більше
перейти до всіх новин