Про компанію

Ергономічна техніка від Cat

Ергономічна техніка від Cat

Caterpillar представила результати своїх розробок у сфері енергоефективності та економічності. Компанія представила найбільш еноргоекономічну в своєму класі модель гусеничного екскаватора 320FL, призначену для експлуатації на будівельних ділянках. Дизельний двигун Cat C4.4 ACERT забезпечує техніці потужність в 161 кінську силу і відповідність усім екологічним стандартам.


Унікальність машини полягає в її економічності. Екскаватор Cat 320 FL витрачає на 8,5% менше палива, ніж базова модель 320E, але не поступається їй за потужністю, силою копання і надійністю. Також з новим екскаватором від Caterpillar можна економити час. Оскільки заміна навісного обладнання здійснюється без втручання оператора, йому не доведеться зайвий раз виходити з кабіни. Крім того, розумна система управління запам'ятовує режим для 20 робочих інструментів, що не потребує додаткових витрат часу на налаштування обладнання. Вибрати потрібний режим оператор зможе всього одним натисканням на сенсорному дисплеї.

За рахунок встановлених клапанів в гідравлічній системі розумний екскаватор 320FL автоматично регулює тиск і потужність насоса. Завдяки цьому машина здатна працювати ковшем і стрілою одночасно, а також швидше справляється з переміщенням вантажів. Так, істотно скорочується робочий цикл, що особливо важливо для довготермінових робіт.

Глибина копання екскаватора Cat 320 FL становить 6 метрів, довжина стріли 4,6 м. Компактний розмір техніки дозволяє транспортувати її до місця експлуатації навіть на невеликому трейлері. Незважаючи на бюджетность моделі, облаштування кабіни залишається на високому рівні. Оператор екскаватора 320FL зможе залишатися в безпеці і комфорті протягом всієї зміни. Щоб дізнатися більше про нові екскаватори і умови їх придбання, зверніться до офіційного дилера Caterpillar - компанії Цепелін Україна.

   

до всіх новин

інші Новини

10.01.2024

Передача авто одній з бригад ЗСУ!
дізнатись більше

13.07.2023

Екскурсія для студентів у відділ сервісу будівельної техніки
дізнатись більше

14.04.2023

Вітаємо з Великоднем!
дізнатись більше

07.04.2023

Happy Easter Holidays
дізнатись більше
перейти до всіх новин