Про компанію

Економічний та надійний бульдозер від Caterpillar

Економічний та надійний бульдозер від Caterpillar

Сучасні гіганти важкого автомобілебудування керуються принципами продуктивності та енергозаощадження. Серед них і Caterpillar. Новий бульдозер D6N, представлений компанією, відрізняється високими показниками точності та надійності при мінімальних витратах палива.


Бульдозер D6N призначений для експлуатації під час будівельних робіт, за рівнем потужності відноситься до моделей середнього класу. Двигун Cat C6.6 дозволяє техніці розвивати потужність до 150 кінських сил. Завдяки системі безперервної подачі палива не допускається падіння потужності під час експлуатації. Автоматична коробка передач Powershift дозволяє оператору вибрати ефективну для роботи передачу з п'яти діапазонів як на прямому, так на зворотному ходу.

Комплектація машини системою навігації і лазерного нівелювання грунту дозволяє суттєво скоротити часові витрати на роботу і автоматизувати процес. За рахунок гусеничної ходової техніка може працювати на пухкому або в'язкому ґрунті, що недоступно для колісних моделей. Висунутий вперед направляючий каток збільшує площу контакту гусеничної стрічки з грунтом, за рахунок чого знижується тиск на опорну поверхню і підвищується прохідність техніки.


Місткість паливного бака бульдозера D6N становить 300 л. Експлуатаційна маса моделі - 16,6 т. Універсальний відвал VPAT, що працює за системою Cat Slope Indicate, дозволяє оператору бульдозера регулювати висоту підйому і кут перекосу, не виходячи з кабіни. Місткість відвалу варіюється від 3,18 м.куб в залежності від комплектації.

У стандартній комплектації бульдозера D6N компанія Caterpillar обладнала кабіну системою кондиціонування. Завдяки цьому оператор може працювати в оптимальному температурному режимі в будь-яку погоду. Також кабіна надійно захищена від шуму і вібрації, а крісло встановлено на регульованій пневматичній підвісці, що робить роботу оператора більш комфортною. Великі скляні панелі забезпечують йому широкий огляд з усіх боків машини.


Електронна система діагностики дає можливість стежити за станом всіх компонентів бульдозера. Варто відзначити, що конструкція модульного типу моделі D6N значно спрощує технічне обслуговування машини. Демонтаж основних компонентів техніки здійснюється без розбору сусідніх вузлів.

Звернувшись до офіційного дилера Caterpillar в Україні - компанії Цепелін Україна, ви можете дізнатися більше про D6N та інші бульдозери від Caterpillar.


до всіх новин

інші Новини

10.01.2024

Передача авто одній з бригад ЗСУ!
дізнатись більше

13.07.2023

Екскурсія для студентів у відділ сервісу будівельної техніки
дізнатись більше

14.04.2023

Вітаємо з Великоднем!
дізнатись більше

07.04.2023

Happy Easter Holidays
дізнатись більше
перейти до всіх новин