Про компанію

Економічний екскаватор від Caterpillar

Економічний екскаватор від Caterpillar
Висока економічність спеціалізованої техніки, нарівні з її надійністю і функціональними можливостями, останнім часом є одним з ключових критеріїв, за якими здійснюється вибір машин. Провідні виробники, беручи до уваги споживчі інтереси, поставляють на ринок нові моделі техніки, що відрізняються більш низькими витратами на експлуатацію та обслуговування при збереженні високої продуктивності.

Новий екскаватор 313F L GC, що зійшов з конвеєра Caterpillar, орієнтований саме на власників, для яких економічні показники техніки є пріоритетними. Завдяки новому економічному двигуну Cat 3.4B потужністю 70 к.с. значною мірою скорочено споживання палива в порівнянні з моделями-попередниками, при цьому забезпечується відповідність обладнання нормам Tier 4 Final. Спеціальний економічний режим роботи передбачає можливість автоматичного відключення двигуна.



Екскаватор Cat 313F L GC має експлуатаційну масу 13,3 т і здатний забезпечити глибину копання до 6 метрів при вильоті рукояті 8600 мм. Інтелектуальна гідравлічна система відрізняється чутливістю до навантаження, що дозволяє за рахунок регулюючого клапана і оптимальних алгоритмів забезпечити максимальну точність прикладання сили на рукоять і ковш.



Кабіна оператора нової моделі характеризується герметичним виконанням і ефективною системою клімат-контролю, що дозволяє створити робочий простір, надійно захищений від зовнішніх джерел пилу та шуму. Регульоване крісло оператора з амортизаційної підвіскою забезпечує неперевершений рівень комфорту. За допомогою консолі управління є можливість запрограмувати роботу обладнання на використання 10 різних робочих інструментів.

Завдяки телематичній системі ProductLink, власники нового екскаватора отримають гнучкі можливості по віддаленому моніторингу за роботою обладнання, включаючи збір даних по витраті палива, часу простою та іншим параметрам.

Більш детальна інформація про лінійку продукції представлена в розділі Екскаватори.
до всіх новин

інші Новини

10.01.2024

Передача авто одній з бригад ЗСУ!
дізнатись більше

13.07.2023

Екскурсія для студентів у відділ сервісу будівельної техніки
дізнатись більше

14.04.2023

Вітаємо з Великоднем!
дізнатись більше

07.04.2023

Happy Easter Holidays
дізнатись більше
перейти до всіх новин