Про компанію

Caterpillar випускає новий міні-екскаватор 303E CR

Caterpillar випускає новий міні-екскаватор 303E CR
Компанія Caterpillar розширює асортимент спецтехніки, представленої в категорії міні-екскаваторів, і випускає нову модель компактного екскаватора Cat 303E CR. 3,5 тонна машина оснащена противагою укороченою конструкції, що забезпечує компактний радіус повороту. У поєднанні з малою габаритної шириною, яка складає всього 1550 мм, це робить новий міні-екскаватор ефективним рішенням для роботи в обмежених умовах обмеженого робочого простору. Реалізувавши доступ до двигуна машини збоку, виробник також подбав і про зручний обслуговуванні машини при її експлуатації роботі на майданчиках малих розмірів.

   
 
Встановлений на моделі Cat 303E CR двигун має робочий об'єм 1,3 л і забезпечує номінальну корисну потужність 23,5 к.с. Оптимізована конструкція гідросистеми дозволяє розвивати на ковші високі зусилля копання, а завдяки можливості повороту ковша на кут до 200°, міні-екскаватор характеризується більш коротким часом виконання робочого циклу. При цьому нова модель вигідно відрізняється можливістю копання траншей і котлованів глибиною до 2,75 м без зміни свого початкового положення, а так може виконувати навантаження матеріалу на вантажівки.

Велику увагу виробники приділили організації робочого місця оператора. Комфортабельне сидіння з пневматичною підвіскою і управління роботою екскаватора за допомогою зручних джойстиків, дозволяють оператору протягом всієї зміни демонструвати високу точність роботи при незмінно високій продуктивності.

Використання широкого вибору навісних знарядь різного призначення значною мірою розширює функціональні можливості міні-екскаватора Cat 303E CR і робить його максимально затребуваним при виконанні самих різних завдань. Дана модель доступна в комплектації, як з гумовими гусеницями, так і з більш довговічними сталевими траками, що дозволяє покупцеві максимально пристосувати машину для використання в певних умовах експлуатації.

У стандартний функціонал нової моделі входить система автоматичного відключення двигуна, двухшвидкісна трансмісія і бульдозерний відвал типу Float. Це сприяє підвищенню ефективності роботи за рахунок паливної економії і збільшення загальної продуктивності машини.

Більш детальна інформація про лінійку продукції представлена в розділі Міні-навантажувачі.

до всіх новин

інші Новини

12.02.2024

“Цеппелін Україна” взяла участь у найбільшій конференції для спеціалістів в агро – Refarm у м. Львів.
дізнатись більше

10.01.2024

Передача авто одній з бригад ЗСУ!
дізнатись більше

13.07.2023

Екскурсія для студентів у відділ сервісу будівельної техніки
дізнатись більше

14.04.2023

Вітаємо з Великоднем!
дізнатись більше
перейти до всіх новин