Про компанію

Caterpillar представив новий навантажувач для роботи на фермі

Caterpillar представив новий навантажувач для роботи на фермі

Нова розробка компанії Caterpillar орієнтована на власників сільських і фермерських господарств. Компактний фронтальний навантажувач Cat 903C в базовій конфігурації може бути оснащений вилковим навантажувачем або ковшем і демонструє високу продуктивність при навантаженні/розвантаженні сіна, зерна, добрив та інших сипучих матеріалів. Для навантаження матеріалів на паллетах, виробники пропонують використовувати вила шириною 1060 або 910 мм. Невеликі габаритні розміри машини дозволяють швидко реалізовувати поставлені завдання навіть в обмежених умовах сховищ і фермерських господарств.


Враховуючи важкі умови роботи і агресивну до деталей машини робоче середовище, компактний навантажувач Cat 903C відрізняється підвищеною стійкістю до корозії. Це, з урахуванням високої універсальності машини, дозволяє задіяти Cat 903C не тільки у великому спектрі робіт, притаманних сільськогосподарській діяльності, а й для вирішення інших завдань, нехарактерних машинам подібного класу, наприклад розчищення від снігу.


Використовувана рукоять Z-подібної форми дозволяє зберігати виняткову стійкість при високому рівні вантажопідйомності. Операційна маса моделі Cat 903C становить 4,15 тонни при цьому на максимальному вильоті стріли перекидаюче навантаження становить 1,78 тонни. Сучасний дизельний двигун з робочим об'ємом 2,4 л розвиває потужність в 42 к.с. Висока паливна економічність двигуна супроводжується мінімальною токсичністю вихлопних газів (за вимогами Tier4), що особливо важливо при роботі в замкнутому просторі.

 

Модернізована кабіна оператора укомплектована системою всесезонного кліматичного комфорту (VHAC), яка гарантує комфортні умови роботи в будь-який час. За допомогою регульованої рульової колонки, оператор має можливість легко адаптувати робочий простір відповідно до своїх уподобань і виконуваних робіт.


Ще однією особливістю навантажувача Cat 903C є використання редукторів планетарного типу і мостів з коливаючою конструкцією. У поєднанні з системою блокування диференціалів такий підхід дозволяє реалізувати більш високі тягові зусилля і зберегти прекрасну маневреність, що вкрай важливо при роботі в умовах складних грунтів.

Більш детально інформація про лінійку продукції представлена в розділі Навантажувачі.

до всіх новин

інші Новини

10.01.2024

Передача авто одній з бригад ЗСУ!
дізнатись більше

13.07.2023

Екскурсія для студентів у відділ сервісу будівельної техніки
дізнатись більше

14.04.2023

Вітаємо з Великоднем!
дізнатись більше

07.04.2023

Happy Easter Holidays
дізнатись більше
перейти до всіх новин