Про компанію

Caterpillar Financial 10 років у країнах СНД

Caterpillar Financial 10 років у країнах СНД

Ось вже 10 років як Caterpillar Financial (Катерпиллар Файненшл) веде бізнес країнах СНД. Компанія, створена в 2002 р. для надання фінансових послуг клієнтам, які купують техніку Cat ®, швидко накопичила професійний досвід і знання особливостей локального ринку, що дозволило їй стати повноправним членом сім'ї Caterpillar. У 2008 р. у зв'язку з розширенням діяльності на Україні було утворено ТОВ «Катерпиллар Файненшл Україна», а сьогодні Caterpillar Financial надає послуги в Україні, Росії, та Казахстані і будує масштабні плани подальшого розвитку і зростання.

Довгострокове партнерство

Глобальною моделлю діяльності Caterpillar стало надання повного спектру послуг клієнтам, які купують техніку Cat, включаючи доставку зі складу, страхування, розширену гарантію, гарантійне і післягарантійне обслуговування, сервісне обслуговування на місці експлуатації, а також фінансування. Діяльність Caterpillar Financial - важлива ланка реалізації цієї концепції, успішність якої визнана в усьому світі. На відміну від банків та інших незалежних фінансових компаній, орієнтованих на укладення одиничних угод, Caterpillar Financial націлена на довгострокову співпрацю зі своїми клієнтами, починаючи з етапу вибору обладнання до перепродажу старої техніки. Розуміння потреб і потреб клієнтів, налагоджений діалог з Caterpillar Eurasia та дилерами, високий професіоналізм співробітників і чітко вибудувані бізнес-процеси дозволяють компанії пропонувати найбільш вигідні та оптимальні умови фінансування обладнання і втілювати на практиці стратегію довгострокового партнерства.

Особливі привілеї

За десятилітній період роботи Caterpillar Financial послугами компанії скористалося майже 4000 клієнтів, які купують техніку Cat. Багато хто з них гідно оцінили високий рівень сервісу і гнучкість підходу до кожної конкретної ситуації. Ініціатива створення «Клубу Привілейованих Клієнтів» виникла саме для того, щоб відзначити важливість довгострокового взаємовигідного співробітництва, в основі якого лежать відповідальні і чесні ділові взаємини компанії з її бізнес-партнерами, прагнення висловити їм подяку за їх багаторічну відданість і лояльність.

Клуб був створений в 2011 р. Його першими членами стали 30 клієнтів, які співпрацюють з Caterpillar Financial більше двох років, регулярно користуються лізинговими послугами і незмінно виконують свої фінансові зобов'язання. Для них були підготовлені індивідуальні пам'ятні сувеніри, що підкреслюють їхній особливий статус і значимість. Учасникам програми надається ряд привілеїв, включаючи особливі умови фінансування, спеціальні пропозиції від партнерів, а також послуги персонального менеджера. Позитивні відгуки і живий інтерес, проявлений першими членами клубу до його створення, став головним стимулом для прийняття рішення про його розширення. Цього року до нього увійдуть 30 нових учасників, співпраця з якими представляє собою яскраві історії успіху.

Історії Успіху

Активна діяльність Caterpillar Financial помітно сприяє розвитку вітчизняного будівельного, гірничодобувного, нафтогазового, дорожньо-будівельного бізнесу і малої енергетики. У 2011 р. після придбання Bucyrus International підприємством Caterpillar і розширення лінійки гірничодобувної техніки Cat, Caterpillar Financial Україна уклала першу в світі операцію з фінансування Cat 6015, власником якого став ВАТ «Малинський каменедробильний завод». Це підприємство входить до ГК «Юнігран», є одним з провідних підприємств нерудної галузі України і спеціалізується на випуску щебеню, залізобетонних і асфальтових сумішей. Компанія забезпечує щебенем м. Київ, поставляє продукцію за кордон і планує в найближчому майбутньому розширювати свою діяльність. Успішні партнерські відносини з ВАТ «Малинський каменедробильний завод» тривають вже більше 6 років.

Не менш знаковою подією став початок взаємин Caterpillar Financial c ВАТ «Сусуманзолото» (Магаданська область) в 2009 р. Добуваючи більш 3000 кг чистого золота щорічно, компанія регулярно розширює парк техніки Cat, який налічує вже 21 одиницю обладнання, повністю профінансованого Caterpillar Financial. У 2011 р. Caterpillar Financial зміцнило свої зв'язки з представниками нафтогазової галузі: співпрацюючи з Цеппелін Руссланд, ТОВ «Самара-Спецмонтаж» придбала дев'ять машин Cat, профінансувавши їх у Caterpillar Financial. За словами керівництва ТОВ «Самара-Спецмонтаж» обладнання Cat перевершило їх очікування. Воно успішно працює на об'єктах компанії, діяльність якої зосереджена переважно на будівництві та ремонті трубопроводів і газових резервуарів.

У минулому році Caterpillar Financial надала підтримку ряду своїх клієнтів в отриманні субсидій з регіональних державних фондів для компенсації витрат на лізинг придбаного обладнання, що допомогло партнерам по бізнесу отримати додаткові фінансові кошти для розвитку своєї діяльності та збільшення парку техніки. Роман Сергійович Говоров, фінансовий директор ТОВ «НерюнгіТехноСервіс», високо оцінив ініціативу Caterpillar Financial, зазначивши, що вона не тільки дозволяє долати жорстку конкуренцію в будівельній індустрії, а й підтримує особливо довірчі дружні відносини компанії з її діловими партнерами.

Успішна діяльність Caterpillar Financial на вітчизняному лізинговому ринку дозволила компанії зайняти третє місце * в Росії в рейтингу лізингових компаній, що фінансують будівельне і дорожньо-будівельне обладнання та техніку, і п'яте місце * серед компаній, що фінансують гірничодобувне обладнання, підтвердивши її міцні позиції в цих галузях.

* - Згідно з даними дослідження «Лізинг Росії - 2011». Результати XIV-го щорічного проекту Газмана В.Д., професора НДУ «Вища школа економіки».

На фото: (справа наліво) Олександр Капролюк, спеціаліст з продажу техніки ТОВ «Цеппелін Україна», Андрій Шевель, регіональний менеджер Caterpillar Financial, Юрій Анненков, генеральний директор ВАТ «Малинський каменедробильний завод», і Дмитро Рябенко, менеджер з операційного маркетингу ТОВ «Цеппелін Україна».

На фото: Антон Шадрін, генеральний директор ТОВ «Катерпиллар Файненшл» (Caterpillar Financial CIS & Mongolia Managing Director, в центрі), вітає керівників ТОВ «ВКФ Стройбетон» Ашота Погосяна і Самвела Погосяна з набранням «Клуб Привілейованих Клієнтів».

На фото: Олександр Ткацький, начальник відділу продажів дорожньо-будівельної техніки ТОО ІП «Борусан Макина Казахстан», Інна Заболотня, заступник генерального директора ТОВ «Асса-Буд Сервіс», Ерік Мірзоян, регіональний менеджер Caterpillar Financial, і Костянтин Дельвер, регіональний представник з продажам будівельної техніки представництва компанії «Катерпиллар С.а.р.л.» у Центральній Азії, на церемонії прийому ТОО «Асса-Буд Сервіс» в «Клуб Привілейованих Клієнтів».

На фото: ділова зустріч Еріка Кійстера, менеджера з маркетингу в Європі, Африці, Близькому Сході та СНД, Катерпиллар Файненшл (Caterpillar Financial EAME Marketing Manager), Станіслава Потапченко, регіонального менеджера Caterpillar Financial, і Максима Калашникова, спеціаліста з продажу техніки ТОВ «Цеппелін русланд »(праворуч) з представниками ТОВ« Полігон ПГС »Володимиром Ігоровичем Аристархова, генеральним директором і Олександром Григоровичем Леоновим, заступником генерального директора з виробництва (у центрі).

Техніка Cat на об'єкті ВАТ «Сусуманзолото» в Магадані.

Техніка Cat на об'єкті ТОВ «Самара-Спецмонтаж» (Самарська область).

до всіх новин

інші Новини

12.02.2024

“Цеппелін Україна” взяла участь у найбільшій конференції для спеціалістів в агро – Refarm у м. Львів.
дізнатись більше

10.01.2024

Передача авто одній з бригад ЗСУ!
дізнатись більше

13.07.2023

Екскурсія для студентів у відділ сервісу будівельної техніки
дізнатись більше

14.04.2023

Вітаємо з Великоднем!
дізнатись більше
перейти до всіх новин