Про компанію

Cat® Hard Rock Mining розширює лінійку моделей Underground Truck Design

Cat® Hard Rock Mining розширює лінійку моделей Underground Truck Design

Caterpillar Underground Mining Pty, Ltd (CUGM) - відділ розробки спецтехніки для гірничодобувної промисловості придбав права на модель підземних шарнірних вантажних автомобілів від Ground Force Worldwide. Ця угода забезпечить Caterpillar додатковими варіантами конструкцій 20-тонних підземних машин і відкриє нові можливості клієнтам обох компаній.

Нагадаємо, що новий підземний кар'єрний самоскид Cat® AD22, сконструйований на основі розробок SVS ЕСХН, в даний час проходить польові випробування. Очікується, що машина вийде на ринок спецтехніки вже в 2017 році.

      

Про Ground Force Worldwide

Ground Force заснований у 2000 році, офіс розташовується в штаті Айдахо, США. Основна діяльність компанії полягає в розробці і виробництві машин для гірничодобувної та будівельної промисловості, а також допоміжного обладнання. Сьогодні представництва Ground Force Worldwide є більш ніж в 60 країнах по всьому світу. Співпраця з Caterpillar, світовим лідером у виробництві будівельного і гірського устаткування, лише підтверджує надійність і новаторство молодої компанії.

Інтеграція розробок Ground Force Worldwide в продукти Cat® передбачає довгострокове співробітництво і нові можливості для клієнтів і гірської промисловості в цілому.

Для отримання інформації про гірничодобувну спецтехніку Cat®, зверніться до фахівців офіційного дилера - компанії "Цеппелін Україна" за номером 0 800 300 350. Ознайомитися з доступними моделями можна в розділі Техніка для підземних робіт.

 


до всіх новин

інші Новини

10.01.2024

Передача авто одній з бригад ЗСУ!
дізнатись більше

13.07.2023

Екскурсія для студентів у відділ сервісу будівельної техніки
дізнатись більше

14.04.2023

Вітаємо з Великоднем!
дізнатись більше

07.04.2023

Happy Easter Holidays
дізнатись більше
перейти до всіх новин