Про компанію

Cat 903C – новий фронтальный навантажувач від Caterpillar

Cat 903C – новий фронтальный навантажувач від Caterpillar
Компанія Caterpillar розширює лінійку компактних фронтальних навантажувачів на колісному ходу та представляє нову модель - 903С. Завдяки своїй компактності та високій продуктивності вдосконалена машина демострує неперевершену універсальність і може бути задіяна в широкому спектрі робіт на будівельних майданчиках, промислових і сільськогосподарських підприємствах, а також на об'єктах комунального господарства. Фронтальний навантажувач 903С може чудово впоратись не тільки із завданнями з навантаження й транспортування вантажів, але і з такими невластивими для машин даного класу роботами, як прибирання снігу


Модернізований фронтальний навантажувач Cat 903C має операційну масу 4150 кг, при цьому статичне перекидаюче навантаження при максимальному вильоті стріли сягає 1780 кг. Машина оснащена економічним дизельним двигуном Cat C2.4, що працює в парі з гидростатической трансмісією, що забезпечує потужність в 42 к.с. При цьому досягається неперевершена паливна економічність, а рівень токсичності вихлопних газів відповідає вимогам Tier 4. Удосконалена конструкція навантажувача передбачає капот, який відкривається повністю, що робить виконання планового обслуговування машини більш простим, швидким і безпечним.

В якості головного робочого органу на модель 903С може в стандартній комплектації встановлюватися фронтальний ківш робочим об'ємом 0,6 куб.м. або ківш полегшеної конструкції з об'ємом 1 куб.м. Для роботи з палетними вантажами навантажувач може використовувати 910 або 1060 міліметрові вила. Використовувана Z-подібна конструкція рукояті забезпечує високу вантажопідйомність та надійну стійкість навантажувача. Завдяки застосуванню мостів коливається конструкції з планетарними редукторами і можливістю блокування диференціалів фронтальний навантажувач 903С демонструє поліпшені тягові зусилля і маневреність при роботі на складних грунтах.
  
Модернізація не обійшла стороною і кабіну навантажувача 903С, яка тепер оснащена системою HVAC (всесезонний кліматичний комфорт). Регульована рульова колонка та двоє дверей з вікнами розсувної конструкції дозволяють максимально зручно адаптувати робоче місце відповідно до виконуваних робіт. Оновлена приладова панель забезпечує оператору простий і зручний доступ до всіх функціональних можливостей машини.

Більш детальна інформація про лінійку продукції представлена в розділі Фронтальні навантажувачі
до всіх новин

інші Новини

10.01.2024

Передача авто одній з бригад ЗСУ!
дізнатись більше

13.07.2023

Екскурсія для студентів у відділ сервісу будівельної техніки
дізнатись більше

14.04.2023

Вітаємо з Великоднем!
дізнатись більше

07.04.2023

Happy Easter Holidays
дізнатись більше
перейти до всіх новин