Про компанію

Автогрейдери Cat® серії М: особливості та переваги

Автогрейдери Cat® серії М: особливості та переваги

Автогрейдери Cat® серії М стали галузевим стандартом експлуатаційної ефективності та загальної продуктивності. Вони призначені для скорочення витрат часу і ресурсів при виконанні дорожнього будівництва і ремонтних робіт. Основні переваги серії: високий комфорт для оператора і зручність технічного обслуговування, завдяки чому ви зможете досягти максимального збільшення прибутку від інвестицій.


ДВИГУН

Двигуни Cat® C9 ACERT забезпечують продуктивність машини, необхідну для підтримання постійних швидкостей профілювання для максимальної продуктивності робіт. Завдяки високому обертаючому моменту і здатності двигуна стабільно працювати на режимах максимального навантаження, досягається потужність, необхідна для плавної роботи при різких короткочасних збільшеннях навантаження на машину. Технологія ACERT знижує температуру в камері згоряння і оптимізує згоряння палива, що дозволяє використовувати паливо з максимальною ефективністю. Двигуни ACERT також відрізняються меншим рівнем викидів відповідно до вимог до обладнання по всьому світу.

ТРАНСМІСІЯ

Автогрейдери серії М призначені для ефективної роботи в найважчих умовах. Стандартне автоматичне блокування диференціала розблокує диференціал при повороті і заблокує його при русі вперед, спрощуючи управління і захищаючи силову передачу.

КОМФОРТ І УПРАВЛІННЯ

Хороший огляд є ключовим фактором забезпечення безпеки і ефективності. Скошена форма дверей кабіни і капота і похиле заднє вікно дозволяють оператору візуально контролювати стан відвалу, коліс і задню частину машини. Додаткова задня камера ще більше збільшує огляд навколо машини.

   

ПРИЛАДОВА ПАНЕЛЬ

Покажчики, які легко читаються, та контрольні лампи відображають всі критичні робочі параметри машини. Система Cat® Messenger забезпечує можливість контролю продуктивності машини і даних діагностики в режимі реального часу, що дозволяє досягти максимальної продуктивності.

КУТ ПОВОРОТУ ВІДВАЛУ ТА ВІДВАЛ

Збільшений нахил і оптимізована кривизна відвалу, а також великий зазор між верхньою частиною відвалу і поворотним кругом збільшують ефективність переміщення матеріалу уздовж відвалу. Загартовані направляючі, загартовані ріжучі кромки і бічні накладки, а також болти для важких умов експлуатації забезпечать підвищену надійність і довгий термін служби відвалу. Сполучна балка дозволяє встановлювати відвал в крайні положення для полегшення формування укосів і траншей, а також для зачистки траншей.

На пухких, м'яких грунтах (бруд, гравій, пісок або сніг), де зчеплення коліс з грунтом утруднене, додатковий повний привід (AWD) забезпечить підвищення переданої на грунт потужності і зробить роботу більш ефективною. Додаткове тягове зусилля протидіє ковзанню машини на бічних схилах.


Щоб дізнатися більше про переваги автогрейдерів Cat® серії М, зв'яжіться з представниками компанії Цеппелін Україна за номером 0 800 300 350. Фахівці компанії з радістю дадуть відповідь на всі ваші запитання!

до всіх новин

інші Новини

10.01.2024

Передача авто одній з бригад ЗСУ!
дізнатись більше

13.07.2023

Екскурсія для студентів у відділ сервісу будівельної техніки
дізнатись більше

14.04.2023

Вітаємо з Великоднем!
дізнатись більше

07.04.2023

Happy Easter Holidays
дізнатись більше
перейти до всіх новин