Про компанію

15 червня відбувся День відкритих дверей

15 червня відбувся День відкритих дверей

15 червня компанія Цеппелін Україна вітала всіх бажаючих на Дні відкритих дверей (CRC OPEN DAY) в Центрі з відновлення компонентів (Component Rebuild Center). Гості відвідали ремонтну зону, ознайомилися з процесом відновлення двигунів і змогли отримати кваліфіковану консультацію у фахівців Центру. День був насичений корисною інформацією, спілкуванням і новими знайомствами.

   

Центр з відновлення двигунів існує з листопада 2013 року. За цей час фахівцям вдалося відновити десятки двигунів, що заощадило значну частину коштів наших партнерів.

Відновлений двигун має моторесурс, який практично дорівнює новому.

   

   

Завдяки цьому, власники техніки Сat® і інших марок, на яких встановлені двигуни Сat®, значно економлять свої витрати на обслуговування машин - замість покупки нових вузлів і агрегатів можна отримати компоненти з оновленими характеристиками і ресурсом.

Разом з інвестиціями в приміщення і обладнання, компанія Цеппелін Україна дбає також про кваліфікацію співробітників, якість обслуговування і рівень задоволення клієнтів. Подібні заходи вже стали традиційними, і тепер всі бажаючі можуть відвідати Центр, оцінити його можливості і вигоди співпраці.


до всіх новин

інші Новини

10.01.2024

Передача авто одній з бригад ЗСУ!
дізнатись більше

13.07.2023

Екскурсія для студентів у відділ сервісу будівельної техніки
дізнатись більше

14.04.2023

Вітаємо з Великоднем!
дізнатись більше

07.04.2023

Happy Easter Holidays
дізнатись більше
перейти до всіх новин