Про компанію

Відновлення техніки Caterpillar

Відновлення техніки Caterpillar

Передові технологічні процеси та інноваційні рішення компанії Caterpillar, спрямовані на постійне вдосконалення продукції, що випускається, послуг і комплексних рішень, є надійною платформою для позитивного сталого розвитку об'єктів по всьому світу. Для забезпечення переробки та відновлення матеріалів з метою зниження використовуваних обсягом ресурсів за рахунок їх багаторазового застосування, була створена компанія Cat Reman, що займає на сьогоднішній день лідируючу позицію у сфері відновлення спецтехніки.

Володіючи кращими в світі на сьогоднішній день технологічними рішеннями і методами відновлення зношеного обладнання, компанія Cat Reman відновлює повернені компоненти (вузли, термін служби яких закінчився), в результаті чого вони набувають якості та властивості нових. Такий підхід дозволяє власникам техніки CAT скоротити витрати на володіння та експлуатацію машин. За меншу частину вартості нового компонента або деталі, власник техніки отримує рівноцінне за якістю відновлений вироб. При цьому компанія Caterpillar у відповідності зі своєю глобальною стратегією домагається скорочення споживаних ресурсів, зменшення обсягу виробничих відходів і викидів парникових газів.


Процес відновлення, який використовується компанією Cat Reman, починається з передачі поверненого компонента на виробництво Reman, де він повністю розбирається на комплектуючі елементи і втрачає свої ідентичні з оригіналом властивості. Після цього кожен з елементів піддається чищенню і ретельній перевірці на відповідність ряду технічних вимог, за результатами якої приймається рішення про можливість/неможливість його повного відновлення. Зношені деталі, що підлягають відновленню, відправляються за технологічним циклом відновлення. Новітні методи, використовувані компанією Cat Reman для переробки та відновлення, включають в себе ті ж технологічні етапи, які використовуються для створення нової техніки Cat.

У результаті відновлення, власник техніки замість непридатного до використання зношеного компонента отримує повністю працездатний вузол, що володіє початковими технічними характеристиками повністю ідентичними новому виробу.

Компанія Caterpillar продовжує роботу над реалізацією нових рішень для стійкого зростання бізнесу і Cat Reman є тому підтвердженням.

до всіх новин

інші Новини

10.01.2024

Передача авто одній з бригад ЗСУ!
дізнатись більше

13.07.2023

Екскурсія для студентів у відділ сервісу будівельної техніки
дізнатись більше

14.04.2023

Вітаємо з Великоднем!
дізнатись більше

07.04.2023

Happy Easter Holidays
дізнатись більше
перейти до всіх новин