Про компанію

Відеоогляд вживаного телескопічного навантажувача Caterpillar моделі TH330B

Відеоогляд вживаного телескопічного навантажувача Caterpillar моделі TH330B

Шановні партнери та друзі!

Запрошуємо вас переглянути відеоогляд вживаного телескопічного навантажувача Caterpillar моделі TH330B, що знаходиться на нашому складі.

Дана машина 2008 року випуску, має напрацювання 8868 мотогодин. Не дивлячись на ці цифри, машина у гарному стані і здатна виконувати різноманітні навантажувальні та розвантажувальні роботи на будмайданчиках чи в агро компаніях.
 
Потужність двигуна - 99 к.с., експлуатаційна маса - 7020 кг, висота підйому - 7.2 м.

Телескопічний навантажувач оснащений вилами та може бути доукомплектований ковшем. Модель здатна переміщуватись крабовим ходом, що значно спрощує роботу оператора та підвищує маневреність одиниці.

Перегляньте відеоролик з вичерпною інформацією щодо технічних характеристик та стану машини, загальним оглядом та функціональним тестом.

Огляд проводе технічний фахівець підрозділу продажу вживаної техніки компанії Цеппелін Україна, висококваліфікований спеціаліст – Двораківський Артем.



Вживана техніка від компанії Цеппелін Україна сприяє підвищенню продуктивності і прибутку вашого підприємства. Ознайомтесь з іншими відеооглядами вживаної техніки Caterpillar на окремому YouTube каналі: https://www.youtube.com/CatUsed

до всіх новин

інші Новини

10.01.2024

Передача авто одній з бригад ЗСУ!
дізнатись більше

13.07.2023

Екскурсія для студентів у відділ сервісу будівельної техніки
дізнатись більше

14.04.2023

Вітаємо з Великоднем!
дізнатись більше

07.04.2023

Happy Easter Holidays
дізнатись більше
перейти до всіх новин