Про компанію

Управляємо обладнанням, підвищуючи прибуток. Cat EMSOLUTION

Управляємо обладнанням, підвищуючи прибуток. Cat EMSOLUTION

Будівельна промисловість характеризується яскраво вираженим циклічним характером, який вносить певні складнощі в питання збереження прибутку. Серед багатьох способів подолання даної проблеми, найбільший результат досягається завдяки ефективному управлінню будівельним обладнанням.

Головне правило ефективного управління обладнанням дуже просте і однаковою мірою підійде для компанії будь-яких масштабів. Воно полягає в моніторингу роботи техніки і пошуку рішень, які дозволять домогтися максимального обсягу виконаних робіт при мінімально можливих витратах.

Ключовими напрямами, що дозволяють оцінити ефективність управління обладнанням, є:

  • Експлуатаційні показники обладнання

  • Технічний стан обладнання

  • Планове технічне обслуговування та ремонт

  • Безпека

Коли в індустрії не були доступні нинішні передові технології, збір і обробка даних про роботу устаткування проводилися вручну. У результаті традиційне управління обладнанням характеризувалося високою інерційністю і можливими неточностями, що звичайно ж, відбивалося і на ефективності.

Технології, впроваджувані компанією Caterpillar, засновані на передових досягненнях і забезпечують моментальне отримання точної та достовірної інформації про роботу устаткування. За засобом веб-ресурсу VisionLink дані про місцезнаходження машини, виконуваних операцій (включаючи контроль якості), терміни технічного обслуговування, відхилень у роботі, нецільовому використанні та багато іншого передаються в будь-яку точку.

Однойменне програмне забезпечення VisionLink в автоматичному режимі виконує обробку даних, надаючи в підсумку готові звіти у наочній формі.

Ефективне управління обладнанням з використанням продуктів Cat надасть вашій компанії ряд переваг і виведе на принципово новий рівень:

  • Контроль витрат

  • Якість і терміни виконання робіт

  • Управління персоналом

  • Зниження ризиків

Точне відстеження витрат, оптимальне планування технічного обслуговування машин, адекватна оцінка можливостей техніки і персоналу збільшать ваші шанси на успіх у проекті будь-якої складності та дозволять отримати максимальний прибуток.

ЯК ВИКОРИСТОВУВАТИ УПРАВЛІННЯ ОБЛАДНАННЯМ ДЛЯ ПІДВИЩЕННЯ ПРИБУТКУ

до всіх новин

інші Новини

10.01.2024

Передача авто одній з бригад ЗСУ!
дізнатись більше

13.07.2023

Екскурсія для студентів у відділ сервісу будівельної техніки
дізнатись більше

14.04.2023

Вітаємо з Великоднем!
дізнатись більше

07.04.2023

Happy Easter Holidays
дізнатись більше
перейти до всіх новин