Про компанію

Ущільнювач відходів CAT® 816K

Ущільнювач відходів CAT® 816K

Компанія Caterpillar представляє новий ущільнювач Cat® 816K. Машина призначена для роботи у важких умовах, відрізняється високими показниками потужності і надійності. Міцний масивний корпус і продумана до дрібниць конструкція дозволяють техніці справлятися з будь-якими завданнями сміттєпереробних підприємств.  


Оновлений компактор розвиває швидкість до 12 км/год, номінальна потужність моделі - 185 к.с. Новий двигун Cat® C7.1 ACERT ™, яким оснащена базова конструкція, дозволяє техніці працювати в важких умовах кілька термінів служби. При цьому машина відрізняється паливною ефективністю, зручною герметичною кабіною і універсальністю за рахунок широкого асортименту навісних інструментів. Технологія Cat® COMPACT, по якій здійснюється управління компактором, гарантує високу точність і якість ущільнення. Однак, це далеко не всі переваги нової моделі.

Коробка передач

Коробка передач ущільнювача Cat® 816K перемикається за допомогою всього одного важеля, встановленого в операторській кабіні. Це істотно полегшує роботу оператора і підвищує його продуктивність. Спеціально для даної моделі була розроблена технологія управління коробкою передач під навантаженням. Особливі метали і методи його обробки, з яких виготовлялися деталі компактора, забезпечують високий рівень надійності машини на весь термін її експлуатації.

Конструкція коліс/кулачків

Щоб підготувати ущільнювач Cat® 816K до бездоганного виконання поставлених завдань, можна використовувати один з трьох варіантів конфігурації ходової частини:

1) Лопатоподібні кулачки

Конфігурація підходить для задач, коли потрібно рівномірно розподілити вагу ущільнювача по всій опорній поверхні і тим самим знизити навантаження. Лопатисті кулачки забезпечують високу продуктивність машини, високу швидкість робіт при мінімальній витраті палива.

2) Хрестоподібні кулачки

Конфігурація для роботи на схилі і нерівній поверхні

3) Комбіновані кулачки

Універсальний варіант, який поєднує в собі вищеназвані переваги.

Спеціальний захист оберігає ходову компактора від попадання сміття, скупчення шкідливих речовин і передчасного зносу.

    

Простота обслуговування

Для зручності технічного обслуговування моделі 816K точки доступу згруповані між собою і доступні з рівня землі. На сервісній панелі знаходиться головний рубильник, система блокування і опломбування електроживлення, індикатор необхідності зливу рідини DEF тощо.

Технологія Cat® Connect

Система обробки інформації, впроваджена в бортовий комп'ютер ущільнювача, контролює параметри ущільнення і надає оператору детальну інформацію про виконану роботу. Тривимірне зображення дозволяє уникнути пустот, оптимізувати простір, скоротити витрату палива і істотно заощаджує час. Такі можливості нової моделі компактора Cat® 816K роблять його незамінною технікою на кожному сміттєпереробному підприємстві.

Дізнатися про можливості придбання нового компактора Cat® 816K можна за телефоном 0 800 300 350. Фахівці компанії "Цеппелін Україна" з радістю дадуть відповідь на всі ваші запитання. Ознайомитися з іншими моделями Caterpillar можна в розділі ущільнювачі.


до всіх новин

інші Новини

10.01.2024

Передача авто одній з бригад ЗСУ!
дізнатись більше

13.07.2023

Екскурсія для студентів у відділ сервісу будівельної техніки
дізнатись більше

14.04.2023

Вітаємо з Великоднем!
дізнатись більше

07.04.2023

Happy Easter Holidays
дізнатись більше
перейти до всіх новин