Про компанію

Супер навантажувачі MultiDocker – тепер в Україні!

Супер навантажувачі MultiDocker - тепер в Україні!
Під час міжнародної виставки Bauma 2013, яка проходила в Мюнхені з з 15 по 21 квітня, компанія Цеппелін Україна підписала дилерську угоду з компанією MultiDocker. З квітня цього року Цеппелін Україна є офіційним дилером MultiDocker на території України. Цей союз дозволив розширити наш портфель продуктів у сфері промислової обробки матеріалів, яка присутня в різних портах, дерево-складах, пунктах перевалки металів і в інших промислових галузях України.

MultiDocker - світовий виробник одних з найбільш універсальних та ефективних навантажувачів вантажів, виготовлених для портів і промислових об'єктів. Навантажувачі MultiDocker засновані на стандартних, надійних і довговічних компонентах Caterpillar в поєднанні з власними виробничими та інноваційними рішеннями.
MultiDocker налічує беле ніж 30-річний досвід роботи гідравлічних навантажувачів в терміналах для завантаження / розвантаження судів - 30-річний досвід розробки, проектування та виробництва гідравлічних навантажувачів.

На сьогодні компанія MultiDocker - лідер ринку в області обробки вантажів у Швеції, яка розпочала співпрацю з Caterpillar ще з 1998 року.
Дилерська мережа MultiDocker представлена більш ніж в 200 країнах і гарантує оптимізований доступ запасних частин і якісного обслуговування.
Використовуйте якісну техніку від Цеппелін Україна для оптимізації Вашого бізнесу!

Дізнайтеся більше - телефонуйте нам 0 800 300 350.
jQuery(document).ready(function() { jQuery("#gallery a").fancybox(); });


до всіх новин

інші Новини

10.01.2024

Передача авто одній з бригад ЗСУ!
дізнатись більше

13.07.2023

Екскурсія для студентів у відділ сервісу будівельної техніки
дізнатись більше

14.04.2023

Вітаємо з Великоднем!
дізнатись більше

07.04.2023

Happy Easter Holidays
дізнатись більше
перейти до всіх новин