Про компанію

Скорочення незапланованих простоїв. MINESTAR в дії

Скорочення незапланованих простоїв. MINESTAR в дії

Незапланований простій гірничо-шахтного обладнання є одним з найбільш негативних факторів, що впливають на виробничі показники будь-якого гірничодобувного підприємства. Вихід зі ладу однієї машини найчастіше спричиняє зупинці всієї ділянки, тому питаннням контролю технічного стану обладнання та показників його експлуатаційної готовності в компанії Caterpillar приділяють особливу увагу. Тільки обладнання, що працює з максимальною продуктивністю, зможе забезпечити мінімальний рівень витрат на тонну здобутих копалин.

За оцінками експертів в галузі, в порівнянні з запланованим обслуговуванням або ремонтом техніки, таке ж позапланове подія тягне за собою витрати до 15-ти кратного розміру. Впроваджувані Cat технології Health пропонують можливість повного контролю технічного стану експлуатованого на майданчику обладнання, що дозволить власникам машин задовго до їх відмови усувати проблеми в роботі устаткування. Маючи дані про поточний технічний стан всього парку машин, на підприємстві можна реалізувати ефективну систему планування технічного обслуговування техніки, що враховує виробничі графіки. Виконуючи ремонт до настання відмови, власник забезпечить високу експлуатаційну готовність техніки та знизить витрати на її обслуговування.


Система Health забезпечує збір основних даних про роботу і технічний стан всього парку машин, експлуатованого на підприємстві. Широкий набір різноманітних інструментів для діагностування несправностей на ранніх стадіях з формуванням зручних аналітичних звітів, дозволить в динаміці контролювати стан обладнання.

Зібрані системою Health дані включають також й інформацію про події і виконувані операції, що дозволяє виявляти порушення, що не входять в область роботи обладнання, а характеризують проблемні моменти на самому підприємстві. Аналізуючи аналітичні звіти можна виявити, на якій ділянці, і при виконанні якого саме завдання, виникають повідомлення про відхилення в роботі машин. Своєчасне усунення виявлених порушень і відхилень дозволить оптимізувати не тільки роботу гірничодобувної техніки, але і всього підприємства в цілому.

Більш детальну інформацію про гірське устаткування ви можете отримати в розділі "Гірська і кар'єрна техніка".

до всіх новин

інші Новини

12.02.2024

“Цеппелін Україна” взяла участь у найбільшій конференції для спеціалістів в агро – Refarm у м. Львів.
дізнатись більше

10.01.2024

Передача авто одній з бригад ЗСУ!
дізнатись більше

13.07.2023

Екскурсія для студентів у відділ сервісу будівельної техніки
дізнатись більше

14.04.2023

Вітаємо з Великоднем!
дізнатись більше
перейти до всіх новин