Про компанію

Система Cat® Grade Control 3D підвищує продуктивність і універсальність бульдозерів.

Система Cat® Grade Control 3D підвищує продуктивність і універсальність бульдозерів.
Компанія Caterpillar пропонує своїм клієнтам нову технологію Cat® Grade Control 3D, яка в найближчому майбутньому стане вбудованим для бульдозерів функціоналом. Новинка являє собою інтегровану на заводі виробника технологію Cat Connect GRADE, яка забезпечить приріст продуктивності робіт при одночасному посиленні контролю над робочими органами машини та підвищенні точності. Завдяки використанню Cat® Grade Control 3D оператори бульдозерів зможуть без зусиль підвищити точність роботи на всіх етапах, включаючи фінішне профілювання.

Cat® Grade Control 3D розроблена спеціально для використання на бульдозерах виробництва компанії Caterpillar та відрізняється глибокою інтеграцією з іншими системами і функціональними можливостями бульдозерів, що забезпечує оптимальне завантаження відвалу з урахуванням режимів роботи та умов експлуатації обладнання. Гнучке налаштування різних режимів роботи Cat® Grade Control 3D дозволяє швидко адаптувати систему для виконання певних завдань.


Подвійні GNSS антени встановлені безпосередньо на кабіні, що дозволяє виключити з конструкції додаткові кабелі та кронштейни, без яких неможливо обійтися при традиційному розміщенні антен на відвалі. При цьому подвійна система антен дозволяє коригувати позиціонування відвалу при роботі на ділянках з крутим ухилом.

Джойстикове управління зі зручними кнопками дозволяє оператору швидко вносити необхідні корективи в режими роботи системи продовжуючи управління бульдозером і не зупиняючи для цього машину. Автоматизована система контролю відвалу на 80% скорочує ручну працю оператора, що дозволяє персоналу зберігати високу ефективність і продуктивність праці протягом всієї робочої зміни.

Розташований в кабіні оператора дисплей дозволяє з легкістю виконувати 3D профілювання поверхні, одночасно враховуючи виїмку і насип матеріалів, в той час як автоматизоване позиціонування відвалу забезпечує найбільш ефективне використання робочих проходів бульдозера і сприяє досягненню максимальних показників продуктивності й точності профілювання. Використання системи дозволяє виключити необхідність поділу процесу профілювання на кілька етапів, скоротити чисельність допоміжних бригад та підвищити безпеку робіт, що зрештою дозволяє домогтися зниження загальних витрат.

Більш детальна інформація про лінійку продукції представлена в розділі Бульдозери.
до всіх новин

інші Новини

10.01.2024

Передача авто одній з бригад ЗСУ!
дізнатись більше

13.07.2023

Екскурсія для студентів у відділ сервісу будівельної техніки
дізнатись більше

14.04.2023

Вітаємо з Великоднем!
дізнатись більше

07.04.2023

Happy Easter Holidays
дізнатись більше
перейти до всіх новин