Про компанію

Революційна видобувна система – RockStraight System

Революційна видобувна система - RockStraight System
Компанія Caterpillar продовжує розвивати напрямок з видобутку руди підземним способом і в рамках даної програми представляє нову систему RockStraight System. Продукт буде презентовано громадськості та пресі вже в червні цього року!

RockStraight System - це революційна видобувна система, яка руйнує гірську породу за допомогою технології «активуючої підсічки», запатентованої Cat®. Система розроблена для видобутку твердих і абразивних порід - міцністю аж до 200 МПа - таких, як метали платинової групи, мідь, золото і хром. На сьогоднішній день тонкі горизонтально залягающі пласти корисних копалин виймаються за допомогою буропідривного методу.



Унікальна і стійка система RockStraight System є повністю автоматизованою, управління здійснюється дистанційно зі станції оператора. З точки зору провітрювання гірничих виробок до переваг системи можна віднести зменшення або повне позбавлення від дизельних вихлопів і проведення робіт з виключенням безпосередньої близькості оператора від місця ведення видобутку.

Компанія Caterpillar пропонує дилерам і клієнтам програму навчання по роботі з системою RockStraight System в Тренувальному Центрі на базі свого підрозділу в м. Люнен, Німеччина. Завдяки використанню міні-системи, встановленої в Центрі, наочна демонстрація роботи і навчання сервісних робіт стануть частиною програми повноцінного навчального курсу.

Слідкуйте за новинами компанії Цепелін Україна, щоб першими дізнаватися про вихід нових моделях техніки для підземних робіт від Caterpillar.
до всіх новин

інші Новини

10.01.2024

Передача авто одній з бригад ЗСУ!
дізнатись більше

13.07.2023

Екскурсія для студентів у відділ сервісу будівельної техніки
дізнатись більше

14.04.2023

Вітаємо з Великоднем!
дізнатись більше

07.04.2023

Happy Easter Holidays
дізнатись більше
перейти до всіх новин