Про компанію

Програма Try and Buy: оцінюємо переваги співпраці

Програма Try and Buy: оцінюємо переваги співпраці

Компанія «Цеппелін Україна» успішно впроваджує нову форму співпраці з клієнтами, які бажають придбати надійний продуктивний асфальтоукладальник виробництва Caterpillar. Цього року українські дорожники мають можливість скористатися перевагами програми Try and Buy, назву якої можна перекласти як «Спочатку спробуй, потім купуй».

Суть програми проста і зручна: компанія, яка бажає придбати асфальтоукладальник Cat®, має можливість провести своєрідний тест-драйв майбутньої покупки протягом 1 місяця або 100 мотогодин перед укладенням договору про купівлю-продаж. Пілотною моделлю для участі в програмі обраний інноваційний гусеничний асфальтоукладальник Cat® 555F, - розповідає керівник відділу продажів ТОВ «Цеппелін Україна» Антон Капуста.

Наша компанія надає широкий модельний ряд дорожньої і будівельної техніки, в тому числі і асфальтоукладальників. У зв'язку з цим, покупець може зазнавати труднощів з вибором конкретної машини виходячи з її продуктивності та інших характеристик. Тому було прийнято рішення допомогти нашим клієнтам, надавши для них можливість випробувати майбутню покупку протягом певного періоду часу, - пояснює він.

За словами Антона Капусти, вже перші місяці дії програми засвідчили правильність подібного підходу. - Наприклад, один з наших клієнтів після тестування прийняв рішення, що йому необхідний асфальтоукладальник з дещо більшою продуктивністю, і за спільною згодою, компанія придбала модель Cat® 655F.


Інша компанія, тестувала машину Cat® 555F протягом місяця, і ця модель виявилася найбільш придатною для їх виду робіт; відповідно було прийнято рішення про покупку саме цього асфальтоукладальника, - розповів керівник відділу продажів «Цеппелін Україна».

Гусеничні асфальтоукладальники серії F - це машини, технічні рішення конструкції яких не мають аналогів в світі. Асфальтоукладальники обладнані вигладжуючими плитами нового покоління і системою розігріву з генератором підвищеної потужності - 70 кВт. Модель Cat® 655F може укладати асфальт на ширину до 10 метрів, і відповідно, ідеально підходить для будівництва трас міжнародного значення, а також створення рівної поверхні на великих об'єктах. Cat® 555F має робочу ширину укладання асфальту до 7,5 метрів і ідеально підходить для середньомагістральних робіт і укладання дорожнього полотна в населених пунктах.


Заслуговує особливої уваги унікальна ходова частина Mobil-Trac™, якою можуть оснащуватися гусеничні асфальтоукладальники серії F. Запатентована конструкція на основі гумових гусениць з функціями автоматичного натягу увібрала в себе традиційні переваги гусеничних машин, суміщені з маневреністю і швидкістю, властивими колісній техніці. Досить сказати, що моделі Cat® 555F і Cat® 655F здатні пересуватися зі швидкістю 15 км/год. При цьому гарантія на гумову стрічку становить 4 роки. На відміну від гусениць інших виробників, вона не вимагає спеціального очищення і постійного обслуговування.

Якість техніки Cat® додаткових рекомендацій не потребує, однак запуск програми Try and Buy дозволяє представникам дорожніх компаній додатково оцінити її переваги, - розповідає регіональний представник «Цеппелін Україна» Кирило Кубенко. За словами Кирила, дію програми Try and Buy найближчим часом може бути розширено на придбання асфальтних катків виробництва Caterpillar. - Зручність цього підходу також полягає в тому, що застраховані всі можливі ризики і для продавця, і для покупця. Машина передається на правах оренди з правом подальшого її придбання. На цьому етапі у клієнта є можливість досконально вивчити сильні сторони і особливості моделі і, базуючись на цьому, планувати свою подальшу роботу, - каже він.

Потрібно сказати, що можливість прийняття участі в програмі Try and Buy поширюється в першу чергу на наших постійних клієнтів, з якими у нас тривалий досвід успішної співпраці. Ми йдемо назустріч їхнім побажанням в силу наших партнерських відносин. Однак це не означає, що нова компанія, яка працює на ринку дорожнього будівництва, не зможе брати участь в програмі Try and Buy: ми практикуємо індивідуальний підхід до кожного клієнта і завжди готові вирішити питання позитивно, - додає керівник відділу продажів «Цеппелін Україна» Антон Капуста .

Перша угода за програмою Try and Buy у нас вийшла дещо несподіваною, - з посмішкою згадує регіональний представник «Цеппелін Україна» Олександр Ілюшин. - Майже три місяці тому наша компанія проводила дорожній семінар у Львові, і там проходив демонстраційний показ техніки Cat®. Гусеничний асфальтоукладальник Cat® 655F якраз перебував на тестуванні у одного з наших клієнтів. Машина сподобалася представникам компанії «Меркурій-1», які брали участь в семінарі. Їм сподобався цілий ряд технологічних новацій, реалізованих в конструкції асфальтоукладальників серії F - вигладжуючі плити, принципово нова система управління, ідеальна робота систем нівелювання, змінений бункер. Машина стала набагато зручніше в управлінні і експлуатації, також скорочено час і кількість операцій по обслуговуванню асфальтоукладальника.

А якщо коротко, то багато хто з наших клієнтів уже відгукуються позитивно про програму Try and Buy, і в зв'язку з цим ми прогнозуємо, що кількість бажаючих скористатися перевагами програми буде рости, - впевнений Олександр Ілюшин.

З 2017 року програма Try and Buy буде розповсюджуватись і на інші види техніки виробництва Caterpillar.


до всіх новин

інші Новини

12.02.2024

“Цеппелін Україна” взяла участь у найбільшій конференції для спеціалістів в агро – Refarm у м. Львів.
дізнатись більше

10.01.2024

Передача авто одній з бригад ЗСУ!
дізнатись більше

13.07.2023

Екскурсія для студентів у відділ сервісу будівельної техніки
дізнатись більше

14.04.2023

Вітаємо з Великоднем!
дізнатись більше
перейти до всіх новин