Про компанію

Поставка кар’єрної техніки Caterpillar виробнику діоксиду титану “Кримський ТИТАН”

Поставка кар'єрної техніки Caterpillar виробнику діоксиду титану
Концерн ZEPPELIN GmbH уклав контакт з українським виробником діоксиду титану "Кримський ТИТАН", який входить до групи компаній Group DF, на постачання кар'єрної техніки Caterpillar на загальну суму 14,286 млн. доларів США. Мета придбання техніки - оновлення основних фондів підприємства з видобутку і збагачення титановмістних руд "Вільногірський гірсько-металургійний комбінат" - філії ПрАТ "Кримський ТИТАН".

Модернізація та оновлення кар'єрної техніки "Вільногірського ГМК" є частиною титанової програми Group DF, спрямованої на консолідацію і розвиток вітчизняних титанових активів з метою зміцнення позицій групи і України на світових ринках.

"Group DF зацікавлена в максимально ефективній роботі цього титанового активу, який ми орендуємо у держави. Тому в рамках програми модернізації "Вільногірського ГМК" ми закуповуємо найсучаснішу техніку, вироблену визнаним світовим лідером у галузі - американською компанією Caterpillar, - повідомив керівник титанового бізнесу Group DF Олександр Вотинцев. - Сьогодні на комбінаті працює кар'єрна техніка ще 70-80 років минулого століття. Нові самоскиди і екскаватори  дозволять нам підвищити ефективність видобутку руди, скоротити витрати на ремонт зношеної спецтехніки та пов'язані з цим простої в роботі комбінату ".

"Як і інші державні титанові активи," Вільногірський ГМК "потребує ефективного власника. У Group DF є програма розвитку вітчизняних титанових активів, і для її реалізації ми готові інвестувати 2,5 млрд. дол США "- додав А. Вотинцев.

Постачальником кар'єрної техніки виступає німецький концерн ZEPPELIN GmbH - найбільший дилер компанії Caterpillar в Європі. На першому етапі ZEPPELIN поставить "Кримському ТИТАНу" 12 кар'єрних самоскидів Cat 773E2 бульдозери Cat D8R2 гідравлічних кар'єрних екскаватора Cat 6018поставка 10-ти кар'єрних самоскидів Cat 773E, 5 бульдозерів Cat D7R, 2 екскаватори Cat M318D і 1 колісний навантажувач Cat 972Н HL. Контракт підписаний з наданням відстрочки платежу терміном на 18 місяців.
 
jQuery(document).ready(function() { jQuery("#gallery a").fancybox(); });
СПРАВКА

Філія "Вільногірський гірсько-металургійний комбінат" ПрАТ "Кримський ТИТАН", розташований в 80 кілометрах від Дніпропетровська, розробляє родовища титановмістних руд. Комбінат включає в себе два основних виробництва: гірсько-збагачувальне і металургійне. "Вільногірський ГМК" щорічно виробляє до 200,000 тонн ільменіту (TiO, min 64%), 65,000 тонн рутилу (TiO, min 95%), 35,000 тонн циркону (ZrO, + HfO, min 65%) та іншу продукцію. Ільменіт і рутил використовується для подальшого виробництва діоксиду титану і металевого титану.

Group DF - диверсифікована міжнародна група компаній, яка здійснює свою діяльність у ряді країн Європи і Азії. Основними напрямками діяльності групи є азотний, титановий, газовий і банківський бізнеси. Інші сфери діяльності групи в даний час включають агробізнес, медійний бізнес, виробництво кальцинованої соди, розвиток енергетичної інфраструктури та нерухомість.

ZEPPELIN GmbH - найбільший німецький концерн, який займається постачанням будівельної, кар'єрної, гірської, сільськогосподарської техніки, а також двигунів і дизель генераторних установок. У концерні зайнято близько 7000 чоловік в 26 країнах світу. Промислові підприємства розташовані в Бразилії та Індії. Група ZEPPELIN має річний обсяг продажу у розмірі 2,4 млрд. євро. Також ZEPPELIN - основний дилер всесвітнього відомого виробника техніки - Caterpillar.

до всіх новин

інші Новини

10.01.2024

Передача авто одній з бригад ЗСУ!
дізнатись більше

13.07.2023

Екскурсія для студентів у відділ сервісу будівельної техніки
дізнатись більше

14.04.2023

Вітаємо з Великоднем!
дізнатись більше

07.04.2023

Happy Easter Holidays
дізнатись більше
перейти до всіх новин