Про компанію

Новий бульдозер D8T з технологією Grade демонструє високу універсальність і зниження шкідливих викидів

Новий бульдозер D8T з технологією Grade демонструє високу універсальність і зниження шкідливих викидів
Тривала еволюція бульдозера Cat D8T призвела до того, що зараз ця машина є втіленням неперевершеної універсальності та визначної продуктивності.  Маючи масу майже 40 тонн, завдяки двигуну Cat C15 ACERT бульдозер здатний розвивати корисну потужність до 312 к.с., що дозволяє ефективно використовувати його в широкому спектрі земляних робіт, починаючи від риття і закінчуючи фінішним профілюванням поверхні грунту.

Останні модернізації моделі D8T дозволили виробникам зберегти легендарну потужність і продуктивність машини, при цьому використання новітніх технологій істотно розширило функціональні можливості бульдозера. Приріст продуктивності та збільшення точності роботи нової моделі бульдозера гармонійно поєднується з мінімізованою емісією вихлопних газів та посиленим комфортом робочої кабіни оператора.

Нова модель D8T доступна з унікальною технологією Cat Grade Control 3D, яка дозволяє добитися істотного приросту продуктивності та точності робіт. Завдяки автоматизованій роботі відвалу, виробники змогли скоротити ручну роботу оператора бульдозера до 80%, при одночасному збільшенні якості та точності профілювання грунту.


Удосконалена кабіна оператора має виняткову шумоізоляцію, а регульовані підлокітники і системапідігріву/вентиляції сидіння значною мірою знижують стомлюваність оператора.

Використовуючи систему селективного каталітичного відновлення в поєднанні з перевіреною технологією зниження токсичності викидів, виробники зуміли підвищити екологічну чистоту бульдозера D8T, який тепер відповідає вимогам найбільш жорстких норм US EPA Tier4 Final. При цьому робота нової технології абсолютно не вимагає від оператора ніяких дій, а регенерація системи відбувається без зупинки машини. Одночасно зі зниженням токсичності викидів, новий бульдозер D8T демонструє більш високу паливну ефективність.

Крім цього оновлений D8T має ряд удосконалених систем, що дозволяє підвищити загальну ефективність машини. За допомогою нового кольорового сенсорного дисплея оператор отримує доступ до всіх функціональних можливостей бульдозера і може легко адаптувати машину відповідно до виконуваних операцій та умов експлуатації.

Більш детальна інформація про лінійку продукції представлена в розділі Бульдозери.
до всіх новин

інші Новини

12.02.2024

“Цеппелін Україна” взяла участь у найбільшій конференції для спеціалістів в агро – Refarm у м. Львів.
дізнатись більше

10.01.2024

Передача авто одній з бригад ЗСУ!
дізнатись більше

13.07.2023

Екскурсія для студентів у відділ сервісу будівельної техніки
дізнатись більше

14.04.2023

Вітаємо з Великоднем!
дізнатись більше
перейти до всіх новин