Про компанію

Новий напрямок своєї діяльності: Ходова і ріжучі V-Track

Новий напрямок своєї діяльності: Ходова і ріжучі V-Track
Компанія «Цеппелін Україна» рада представити вам новий напрямок своєї діяльності: постачання ходових систем і різців для парків, що містять іншу техніку крім Caterpillar. Ходові системи та ріжучі інструменти VTRACK від італійської компанії Valuepart, відомого виробника запасних частин у сфері будівельної техніки. Поставляє обладнання призначене для різних виробників техніки, таких як JCB, Komatsu, Hitachi, Volvo, Hyundai і пр.

Чому VTRACK?

Цеппелін Україна поставляє тільки якісне і перевірене обладнання, і новий напрямок компанії - продукція ValuePart - повністю відповідає високим стандартам виробництва. Спеціальна обробка сталі, контроль хімічного складу і теплові обробки гарантують надійність і довговічність продукції.

Цеппелін Україна знає, як допомогти своїм клієнтам побудувати успішний бізнес без зайвих витрат, тому ми пропонуємо оптимальне співвідношення ціни та якості продукції ValuePart. Ми робимо все, щоб задовольнити потреби клієнтів, пропонуючи результати новітніх розробок на вигідних умовах.


НАШІ ПЕРЕВАГИ

«Цеппелін Україна» надає вичерпну інформацію про реалізованої продукції, що спрощує завдання вибору необхідних запасних частин. Широкий міжнародний досвід і добре знання місцевих потреб замовників дозволяє виявляти індивідуальний підхід до кожного клієнта і пропонувати оптимальні рішення.

Надійність. Завдяки ретельній розробці проектів і контролю процесів виробництва продукції, компанія пропонує широкий спектр товарів і послуг найвищої якості.

Доступність. Розвинена мережа складів компанії забезпечить швидку і безперебійну поставку широкого асортименту запасних частин в найкоротші терміни.

Гарантія. VTRACK надає гарантію на свою продукцію. Ви завжди можете розраховувати на оперативне та ефективне обслуговування в гарантійний період у разі поломки.

Більш детальна інформація про продукцію представлена в розділі Запасні частини.
до всіх новин

інші Новини

12.02.2024

“Цеппелін Україна” взяла участь у найбільшій конференції для спеціалістів в агро – Refarm у м. Львів.
дізнатись більше

10.01.2024

Передача авто одній з бригад ЗСУ!
дізнатись більше

13.07.2023

Екскурсія для студентів у відділ сервісу будівельної техніки
дізнатись більше

14.04.2023

Вітаємо з Великоднем!
дізнатись більше
перейти до всіх новин