Про компанію

Нова серія самоскидів CAT з шарнірно-зчленованою рамою

Нова серія самоскидів CAT з шарнірно-зчленованою рамою
У порівнянні з машинами попередньої серії В, самоскиди з шарнірно-зчленованою рамою, об'єднані новою серією С, зберегли високі показники продуктивності, міцності і надійності роботи, доповнивши їх цілим рядом конструктивних удосконалень. Благодаря этому их владельцы смогут увеличить прибыльность за счет сокращения продолжительности рабочих циклов, снижения расхода топлива, автоматизации некоторых процессов, а также упрощению эксплуатации и обслуживания машин.

В серию вошли модели 735С и 745С, а также модификация 740С EJ, оснащенная выталкивателем, который предоставляет владельцу ряд преимуществ в виде сокращенного времени разгрузки, выполнении разгрузки материалов в ограниченном по высоте пространстве, а также разгрузки самосвала в движении. Все машины укомплектованы высокоэффективными дизельными двигателями, которые по показателям экологической чистоты соответствуют наиболее жестким требованиям стандартов Tier 4 Final/StageIV.


Завдяки модернізованій конструкції коробки передач, керованої за допомогою електроніки, нові моделі самоскидів отримали ряд функціональних можливостей, що збільшують їх продуктивність. Окрема система ECPC, що забезпечує електронне регулювання тиску в муфтах зчеплення, забезпечує виняткову плавність при переході з однієї передачі на іншу і продовжує термін експлуатації всього вузла. Електронне управління продуктивністю APECS дозволяє в автоматичному режимі встановлювати необхідну передачу для отримання максимальних показників продуктивності при мінімальному споживанні пального.


Завдяки автоматичному регулюванню тяги, без участі оператора відбувається регулювання блокування муфт диференціалів, в результаті чого в залежності швидкості руху, робочого навантаження і ряду інших параметрів забезпечується оптимальна тяга необхідна для стабільної продуктивності.


Для підтримки високої ефективності роботи при русі на крутих ухилах, наявність яких присутня на більшості об'єктів гірничої промисловості, шарнірно-зчленовані самоскиди серії С, оснащуються сповільнювачем з автоматичним управлінням, системою допомоги при русі на підйом, а також очікує гальмівною системою.

Більш детальна інформація про лінійку продукції представлена в розділі Самоскиди.

до всіх новин

інші Новини

12.02.2024

“Цеппелін Україна” взяла участь у найбільшій конференції для спеціалістів в агро – Refarm у м. Львів.
дізнатись більше

10.01.2024

Передача авто одній з бригад ЗСУ!
дізнатись більше

13.07.2023

Екскурсія для студентів у відділ сервісу будівельної техніки
дізнатись більше

14.04.2023

Вітаємо з Великоднем!
дізнатись більше
перейти до всіх новин