Про компанію

Гусенична бурова установка МD5075C від Caterpillar

Гусенична бурова установка МD5075C від Caterpillar
Caterpillar виходить на ринок з новою продукцією. Цього разу компанія представила нову гусеничну бурову установку МD5075C, характерними особливостями якої є висока продуктивність, тривалий період експлуатації і низька вартість обслуговування.



Вбудований в модель шестициліндровий двигун CAT C9 Tier 3 має потужність 300 к.с. і повністю задовольняє вимоги світових екологічних стандартів за рівнем викидів в навколишнє середовище. Модель шасі CAT 315 E, яка використовується в установці, зарекомендувала себе високим рівнем надійності в експлуатації.

Як показує практика, машини Cat для буріння твердих порід відрізняються тривалим терміном служби і високою продуктивністю. Серед переваг моделі можна відзначити те, що насадка для буріння є механічною і не потребує електрики.



МD5075C має можливість бурити отвори діаметром від 76 до 114 мм і глибиною до 31 метра. Потужність компресора моделі становить 9,9 м3 / хв при тиску 10,2 бар. Також існує можливість доукомплектувати установку буровими штангами діаметром 45 і 51 мм.

Кабіна моделі повністю ізольована для мінімізації вібрації і запобігання попаданню пилу всередину. Контрольна система обладнана сенсорним екраном навігації. Дисплей високого дозволу використовує прості іконки для полегшення навігації і управління, а також здійснює постійний моніторинг продуктивності тиску, обертання і глибини свердління.

Крім того, індикатор глибини гарантує, що всі отвори свердлять на заплановану глибину, що зменшує ймовірність повторного підриву і знижує знос устаткування.



Ще однією перевагою моделі MD5075C є наявність додаткових можливостей з надання допомоги в експлуатації і управлінні обладнанням. Технологія Drill Assist забезпечує підтримання на належному рівні попередньо запрограмованих параметрів основних гідравлічних і автоматичних систем.

Як і всі бурові установки Cat, модель MD5075C оснащена спеціально розробленою системою моніторингу, що дозволяє контролювати всі критичні функції двигуна і його швидкість з метою захисту від пошкоджень в разі потреби. При виникненні критичних умов монітор відображає попереджувальні сигнальні вогні і звуки тривоги.

Ознайомитися з іншою технікою для підземних робіт ви можете на нашому сайті.

до всіх новин

інші Новини

10.01.2024

Передача авто одній з бригад ЗСУ!
дізнатись більше

13.07.2023

Екскурсія для студентів у відділ сервісу будівельної техніки
дізнатись більше

14.04.2023

Вітаємо з Великоднем!
дізнатись більше

07.04.2023

Happy Easter Holidays
дізнатись більше
перейти до всіх новин