Про компанію

Може підвести погода. Наша техніка – ніколи!

Може підвести погода. Наша техніка – ніколи!

Купуючи сучасне надійне обладнання кожен замовник бажає отримати максимальний ефект від вкладених коштів, а це означає, що нова техніка має справно працювати протягом багатьох років. Особливо важливою є висока технічна готовність машин в найбільш критичні моменти, коли кожен незапланований простий, не тільки спричинить нові фінансові витрати, а може і поставити під загрозу реалізацію всього проекту.

Компанія Caterpillar від самого початку проектує свої машини таким чином, щоб вони витримували тривалу експлуатацію в найбільш суворих умовах роботи. Наші фахівці розробляють нові посилені конструкції, застосовують високоміцні матеріали і впроваджують технічні рішення, спрямовані на підвищення витривалості та надійності двигунів і механізмів.


В результаті, техніка Cat здатна ефективно працювати в будь-яких умовах. Будь то суворі арктичні морози і вічна мерзлота або спекотні степи і пустелі, непрохідні болота джунглів або неприступні гірські схили - обладнання Caterpillar впорається з поставленим перед ним завданням.

Окремої уваги заслуговує висока надійність енергетичного обладнання Cat, яке на сьогоднішній день цілодобово забезпечує безперебійне енергопостачання різних об'єктів в широкому спектрі сфер діяльності та на практиці підтверджує можливість безперебійної роботи при найінтенсивніших умовах експлуатації. Встановлювані на суднах далекого плавання, двигуни Cat з успіхом справляються з безперервними навантаженнями протягом багатьох місяців плавання.

Компанія Caterpillar дає гарантію, що при виконанні своєчасного обслуговування і додержання правил експлуатації машин, вам не доведеться побоюватися непередбачених відмов обладнання, а значить - у вашій роботі не буде простоїв.

Ознайомитися з умовами надання послуг з обслуговування техніки Caterpillar ви можете в розділі "Сервіс та ремонт спецтехніки".

до всіх новин

інші Новини

10.01.2024

Передача авто одній з бригад ЗСУ!
дізнатись більше

13.07.2023

Екскурсія для студентів у відділ сервісу будівельної техніки
дізнатись більше

14.04.2023

Вітаємо з Великоднем!
дізнатись більше

07.04.2023

Happy Easter Holidays
дізнатись більше
перейти до всіх новин