Про компанію

Легендарний фестиваль від Цеппелін Україна

Легендарний фестиваль від Цеппелін Україна

Зробивши невелику перерву, компанія Цеппелін Україна знову відновила традицію проведення щорічних фестивалів ZEPPELIN FEST.

21 вересня компанія з великим задоволенням зібрала друзів: клієнтів та партнерів із різних куточків країни. На святі були присутні представники гірничовидобувної та будівельної промисловості, а також представники аграрного сектору України.

Формат фестивалю повторював класичний німецький Oktoberfest: осінні декорації, цікава розважальна програма, гарна музика та смачна їжа. Звісно, не обійшлось без смачного пива, яким пригощали всіх бажаючих.

   

В рамках Фестивалю відбувався також показ техніки: гостям були представлені машини Caterpillar, SEM, Massey Ferguson, Fendt та Challenger. Бажаючі змогли протестувати кабіну на зручність та поспілкуватися з висококваліфікованими фахівцями компанії стосовно можливостей та технічних характеристик техніки. 

Під час ділової частини заходу відбувся ряд лекцій від спеціалістів Цеппелін Україна: Антон Гупалович, фахівець відділу Product Support, представив презентацію на тему «Віддалений моніторинг техніки». Під час доповіді, він розповів про переваги використання систем віддаленого моніторингу, які значно полегшують процес управління парком техніки та скорочують витрати часу і пального. Андрій Яценюк, фахівець відділу Construction Equipment Spear Parts та гість із компанії Caterpillar - Єгор Литвинов представили презентацію «Фільтри та оригінальні масла Caterpillar». Вони розповіли чому важливо використовувати саме оригінальні запчастини та масла Caterpillar і як це може подовжити термін експлуатації техніки.

Під час лекцій, гості дізналися про останні інновації бренда Caterpillar, які дозволяють підвищити продуктивність техніки та її ізносостійкість в декілька разів.

По закінченню ділової програми, гостей чекала розважальна частина свята: числені конкурси, участь у яких нагороджувалась цінними призами від компанії, виступи стронгменів, вело- та мото- еквілібристів (учасників ТВ-шоу «Україна має талант»), які демонстрували гостям вражаючі номери та вміння. Майже весь фестивальний день, присутні насолоджувались виступом кавер-групи «FRANKO band», які виконували сучасні, народні та ретро-хіти.

   

   

Всі присутні на святі чудово провели день: дізналися свіжу та цікаву інформацію про новинки компанії, поспілкувались зі спеціалістами та відпочили у колі партнерів та друзів.

Компанія Цеппелін Україна з радістю чекає наступних зустрічей зі своїми друзями!


Більше фото з заходу дивіться у розділі фотогалерея

до всіх новин

інші Новини

10.01.2024

Передача авто одній з бригад ЗСУ!
дізнатись більше

13.07.2023

Екскурсія для студентів у відділ сервісу будівельної техніки
дізнатись більше

14.04.2023

Вітаємо з Великоднем!
дізнатись більше

07.04.2023

Happy Easter Holidays
дізнатись більше
перейти до всіх новин